Istraživanje: Televiziji se i dalje najviše veruje

Ostavite komentar


  1. Nadam se da je rec verovati, ne prvi put, pogresno upotrebljena umesto izraza imati poverenja. Dakle verovanje je kada iskljucis mozak i bez ikakvih ograda se oslonis na ono sto si cuo. Imati poverenja je kada smatras da je ono sto cujes tacno. Ja nikada ni u sta ne verujem, a i retko imam poverenja u medije. Zato svaku vest proverim, a onda se okrenem svome razumu. Smatram da je zastrasujuce sto 71% ljudi smatra da se na televiziji vidi istina. Zato i jesmo tu gde smo.

  2. Možda najveća laž koju sam u životu čuo kada su istraživanja u pitanju. Nameštena istraživanja, lukavo postavljena pitanja i odabrana ciljana grupa daju rezultat kakav god hoćeš. samo naruči i reci šta hoćeš, dobićeš.

  3. Srbija nema televizije vec duhovne trovacnice koje truju po nalogu autoritarnog rezima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.