Italija: Albanci napali srpske gimnazijalce iz Prokuplja, dvoje povređeno

Ostavite komentar


  1. Da li će Snežana Čogradin da osudi bezobrazluk srpskih gimnazijalaca koji su se drznuli da budu tamo gde i mlari tolerantni i uljudni Albanci te svojim prisustvom isprovociraju napad?

  2. Šta to beše „upoznaj svoju zemlju da bi je više voleo“. Juče hrvati sa učenicima na granici,danas albanci.Ovi izgleda nisu pošli na ekskurziju nego da provociraju.Italijani da proteraju ove učenike pa nek u svojim školama uče kako se i gde lepo ppnaša.A i pitanje kako su ti albanci prepoznali srbe.Jer srbi imaju rep,rogive pa se vide izdaleka.

    1. Koliko ste Vi ograničeni gospodine? Rep i rogove imaju goveda, a čovek se prepoznaje po jeziku. Vrovatno su trebali da šapuću, kako ih Albanci ne bi „otkrili“?! Da li znate da je bugarski pripadnik UN ubijen samo zato što je rekao „dobar dan“?

    2. @Dragan

      A zasto su uhapsili dvojicu Albanaca ako su „Srbi provokatori“ krivi? Zasto nisu uhapseni ti „Srbi provokatori“ a „napaceni i isprovocirani Albanci, zrtve loseg vaspitanja Srba“ nagradjeni makar kapucinom od strane italijanske policije? Nesto ti ne stima u ovom tvom „komentaru“. A sto se tice proterivanja iz Italije, kao neko ko je ziveo dugo u Italiji i zna sta Italijani misle o Albancima, kada bi birali koga bi da proteraju iz Italije to sigurno ne bi bili Srbi.

  3. Neshvatljivo je da naša vlada ne reaguje i pokaže:
    – ignorisanje zemlje domaćina
    – sopstvenu nezainteresivanost.
    Nije ni čudo kada ima samo 3 komentara

  4. @ Nikolo: Pazi -djacka tuca pod nerazjasnjenim okolnostima.. Znaci, momci se potukli, a ne zna se zasto. Neko dobio batine.. Pa? Albanci krivi ? Srbi krivi? Mangupe, pokusavas da vezes Snezanu za ovo. benigno decako saketanje? Idi na krov i tiho a dugo zavijaj, mozda ti se pridruzi i disejbl Zoran Knezevic iz Donje Jame.

    1. @Rajko/Dragan ili sta vec

      Nije to nikakva „djacka tuca“. Postoje snimci gde se jasno vidi kako tvoji sunarodnici napadaju SA LEDJA srpske gimnazijalce. Na osnovu tog snimka su i kasnije uhapseni. Radi se o etnicki motivisanom napadu a ne o „benignom saketanju“ od strane albanskih nacosa kojima je dovoljno da neko prica na srpskom da ga napadnu. SA LEDJA. Relativizuj i zamenjuj teze, opravdavaj vase male naci-fasiste i divljacko i primitivno ponasanje tamo gde vas ne poznaju, ovakvim jeftinimm spinovanjem OVDE neces nikoga impresionirati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.