Ivan Ivanji: Vučić i Dodik guraju Srbiju u „genocidni narod“

Ostavite komentar


  1. Kako da NE Vučić i Dodik daju sve od sebe za odbijanje rezolucije.

  2. Znao sam odmah da je komunista i saradnik Tita. Još uvek radi na štetu srba. „Prihvatite to kao neobavezno“ a posle ćemo na sve načine iskoristitu protiv vas, srpskog naroda.

  3. Da nije Dodika i Vucica bilo bi sasvim drugi odnosi sa B i H. I drugim bivšim republikama. Njich dvoje sanjaju veliku Srbiju i da sebe sacuvaju na vlasti doživotno.

  4. @Muharem Beogradjanin…pa do 2006 u BiH nije bio Dodk (bio je od ’97dva godine ali kao „reformista“ postavljen by western countries), a Vucic je dosao na vlast 2012, pa vam opet Srbi nisu valjal ni tadai. Ah da, odgovaraju vam samo oni Srbi koji su zapravo srbomrsci tj. autosovinisti, cak vam je i prethodna demokratska vlast sa obe strane Drine bila previse prosrpska.

  5. Stav g. Ivanjia o članstvu u EU mi je potpuno nerazuman i nespojiv sa njegovim ostalim stavovima , kao i stav o genocidu u Srebrenici koji je izvršen od strane konkretnih izvrsilaca i ograničen na tom prostoru . Srbija u tome nije učestvovala , ali sramota ostaje na svima nama. Zato poklonimo se žrtvama , osudimo izvršioce , a raspravu o genocidu ostavimo stručnjacima za ovu tematiku.

Ostavite komentar


Društvo

Protest protiv Rio Tinta u Valjevu: „Ako odbranimo grad odbranićemo i državu“ 8

Protest protiv Rio Tinta u Valjevu: „Ako odbranimo grad odbranićemo i državu“

"Nema politike, ideologije zaboravite to. Moramo svi zajedno da delujemo, politika je nebinta, važna je samo ideja da odbranimo naš grad. Ako odbranimo grad odbranićemo i državu", poručio je sa skupa okupljenim građanima u Valjevu reditelj Zoran Đorđević koji živi u Brazilu. Na gradskom trgu trgu u tom gradu u toku je protest protiv Rio Tinta i iskopavanja i eksploatacije litijuma u Srbiji, ali i u valjevskom kraju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.