Ivan Ivanović: Moj brat je dobio otkaz u „Er Srbiji“ kad su saznali da smo u srodstvu

Ostavite komentar


  1. Ne lupetaj. Tvoj brat je bio poznat pre tebe, tako da je samo moglo biti obrnuto kada si stupao na televiziju. Ali to očigledno nije slučaj, jer tebe niko nije sprečio niti te sada sprečava.

  2. Nista novo. I ja nisam dobio posao, iako sam master arhitekture, samo zato sto sam odbio da se uclanim. Imam i svedoke.

  3. O Vucicu nemam pozitivno misljenje ali o ovom liku jos manje.On sebe naziva komicarem?Pa zaista je smesan lik.

  4. @ neko
    Nije tema koliko ko zarađuje i koliko osoba može da izdržava!? Problem je u teroru Vučića i njegovih poltrona koji traže da se učlaniš u tu bagru ako hoćeš – posao. Ko nema izbora ili misli da nema izbora nadam se da bar nije – gadljiv.

  5. Brat treba da radi a ne da ga Ivan izdrzava. Decko je kvalifikovan i zeli da radi, ali posto Ivan ne podrzava politiku Av, i ne treba, onda Av pusti svoje pokvarene pipke i daju otkaz decku, sto je protivzakonito. Eto da se objasni botovima.

  6. Znate gde sam rodjena a ne objavljujete nijedan komentar. Ko je ovde Bot? A sta to na srpskom znaci? Sto se tice Ivanovica odavno sam prestala da gledam . A njegov brat je odavno cini mi se u Dubaiju. Ili je maneken ili stjuart.

  7. Jel ovaj stvarno misli da će mu u to neko poverovati? Čuj tužili sudu zbog otkaza posle par dana rada, pa druže moj to je još debelo unutar „probnog roka“. Nedostajući papiri o konkurisanju su više svedočanstvo o tome kako se „dobija“ posao a ne kako se gubi.

  8. Svaka ti ćast što imaš toliku snagu da se boriš. Mi smo otišli iz Srbije da spasemo decu. Kada vidim ovako zlobne komentare, radujem se što nisam tu. Zlo, pohlepa i zavist.

  9. Neka brat ne brine! Er Srbija je i tako jedna promašena i propala firma i zbog toga će mnogi krivično odgovarati kada dodje vreme.

  10. Stvarno jel realno da botovi citaju „DANAS“. Juhuuuu sugradjaniiiii kako ste,kako Vulin najveci srpski sin i ratnik,kako je Toma diplomirani sta ima braco i sestre????

  11. Neki drugi su mu dali posao kada su saznali da ti je brat…a ovi su mu uzeli iz tog razloga….posteno…kako doslo talo i otislo

  12. Bio je simpa kada je vozio taxi,kz je umislio da je duhovit i da je bitan neverovatno je dosadan i negativan

  13. Botovi bi mogli da opismene. Ne znaju osnovna gramaticka pravila. Ej Srbijo! Na sta I na koga si spala!!!!! Zato cu sa doktoratom pravnih nauka DOSTOJANSTVENO da cistim po Nemackoj. Toliko.

  14. Da nije tako ne bi mogao da drzis kafanu na posedu obuhvacenom restitucijom i da ti na kraju izgori. Ali lepo je setiti te se u martinkama u srednjoj skoli kako se zickas za cigarete srolane masinicom…. Velika skola sitnih zickanja.

  15. Kako je tek u manjim gradovima i selima,gde se ljudi vise poznaju ko je ko i sta govori o vlasti.Vec se zna ko kupuje i cita list NOVA koji nesme biti vidljiv.Kad sam na jednom kiosku kupio te novine vidno postavljene,prvi put sam cuo prodavca koji mi rece; svaka cast na izboru;

  16. Ovo je slucaj kad neko nema nikakvog identiteta pa se samo moze ukaciti u tzv. voz ugnjetavanih i obespravljenih od vlasti,a oni svijm integritetom,znanjem nidje nijesu prispjli.Nepismeni voditelj i njegov brat bilder

  17. Na žalost veliki broj pilota ( dve poslednje grupe pilota ) koja su primljena u AS pre korone je dobilo otkaze ili su na neplaćanom već dve godine zbog krize koja je nastala u avioindustriji za i nakon kovida. Eto među njima i ja…
    Moj brat je takođe izgubio posao pilota u jednoj kompaniji sa bliskog istoka takođe iz istog razloga.
    Verujem da porodica Ivanović ima problema sa ovom vlašću ali nekad treba tražiti razloge i van politike.
    Kolega Ivanović može da konkuriše u WizzAir-u, eto oni su jedina kompanika u Evropi koja trenutno vrši prijem pilota. Meni se posrećilo a i kod njih nema politike, ni po babu ni po stričevima.

  18. Ne se sekirati Ivanoviču,sad kad dode tvoj ljubimac Đilas na vlast za mjesec dana zaposlitt če ti brata i stvar riješena??? Dosta si se i ti šalio na tudi račun,pa osjeti kako to izgleda!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.