Ivan Ivanović o vremenu kada je paralelno radio kao obezbeđenje u ambasadi SAD i vodio emisiju: Pravio sam fore o Hilari Klinton – ponuđeno mi je da sam odem

Ostavite komentar


  1. @kole Ali ti si kompetentan da oceniš da osoba koja je 14 godina radila prilično odgovoran posao – nije sposobna da to radi. Verovatno su ljudi iz institucija tih država nesposobniji od tebe. Vidi, tako nešto može da proguta samo ova bagra iz vaše stranke – niko drugi!

  2. Zanimljivo izdanje Agelasta, pogotovo delovi koji se odnose na fenomen televizije. Prosto je neverovatno kako je Crnobrnja uspeo da u tom periodu kada je npr Ivanović bio klinac, bez donošenja medijskih strategija, stvori jednu atmosferu u medijskom prostoru koja deluje kao Periklovo doba. Totalitarno sam ultranekompetentan, a na meni je da kao roditelj budem regulatorno telo, da se dete ne oda jutub tutorijalima, koji mogu da budu korisni, a mogu da budu i how to send threats from encrypted addresses to regulatory bodies? Skandalozan lik taj II, toliko godina radnog staža a ni dan na budžetu Srbije. Galeb korektan, možda jedino da pogleda neke starije epizode Znanie-Imanie, ako ima na Trezoru, iz perioda dok je lajv bio lajv

  3. A demokratija Ivane ovamo traziš da nasi radnici budu protiv vlasti a da rade u drzavnim firmama … A kad ti ameri daju otkaz to je demokratija jel… Licemerno. Pokri se ušima.prijatelju.

  4. Hobit je zaboravio, ko mu je pisao fore. Bez tih osoba sa početka, Veče nikad ne bi bilo to što je bilo(Pataković, Bulić itd). Narod pamti.

  5. „Ne možeš da radiš u Stejt Departmentu a da vređaš državnog sekretara“.
    Znači-demokratski:
    dobio si otkaz?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.