Ivan Ivanović odbio da da iskaz pred Simom Spasićem: Neću da govorim pred čovekom koji je pretio meni i mojoj porodici

Ostavite komentar


  1. Pakao. Potpuno istu situaciju je imao i Marko Vidojković, morao je da kaže svoju adresu pred čovekom koji je pretio da će ga ubiti. Pravosuđe kao da pomaže tim poremećenim ljudima da izvrše zločin iako ih je policija pre zločina uhapsila. Simi Spasić je već robijao zbog silovanja, gde je tu razum?

  2. Pa mediji su svojim redovnim izveštavanjem (spominjanjem) od uličnog osuđivanog siledžije napravili instituciju. Dok ne naleti na autentičnog građanina…

  3. Tužioče, jel može jedno pitanje? Zašto taj Spasić nije uhapšen? Jel hoćete da taj lik stvarno uradi neku od gadosti koje najavljuje, pa da onda opet analiziramo gde su učinjeni propusti. O čemu se ovde radi. Ajde, prošao je miting Srbija bez nade, videli su ga bio je u prvom redu, sad može u Bajbok.

  4. Zar nije dovoljno da Simo dobije napisanu izjavu ?
    Da li iko ima mozga u tom tužilaštvu pa siledžiju i žrtvu stavljaju oči u oči, kada to nije neophodno u 99 % slučajeva ? Koga oni tu štite ?

  5. Osudjujem svsko verbalno vredjanje drugih ali Ivanu treba to da oseti jer i on je i te kako vredjao druge i omalovazavao

  6. Нису „скринштови“, већ снимци екрана. Мислим да је предвиђено да се споразумевамо на српском, зар не?

  7. Vidi se koliko je zlo prevladalo. Sud i tužilaštvo od kojih se traži pravda rade pod pririskom tog zla.

  8. Kad sam se ja nekoliko puta suočila za nelogičnostima u tužilaštvu i odlučila da odustanem od tužbe pre mene je na moju adresu stiglo službeno lice sa pismom o sudskim troškovima od par hiljada,ja sam se prepala dodatno posle svih problema sa njima.

  9. Simo Spasić? Silovatelj, polupismena ništarija, priglupi Marićev drugar… pošaljite ga na Kosovo pa tamo neka urla na magafon. Ništarija Vučićevog sistema.

  10. išao je bez advokata? nije moguće da je toliko naivan? pa ovo je Režimska zemlja gde onaj bolesnik i njegove uvlake sve organizuju.

  11. Па то је нормално,да сви буду у судници.
    Па као нико нема појма .

    Ахаха као шокирану смо како ради суд…

    Што фрка ,чему нервоза ,бјес….

    Суд је суд

  12. Svi znamo da Sima Spasić ima zaštitu od aktuelnog režima, takođe znamo da ovaj silovatelj obavlja prljave poslove za državu. Sima je proizvod ovog nakaradnog sistema i nažalost nije jedini!

  13. Ne sekiraj se druze,vrlo brzo ce surovi kraj belzebubu! Dotle,drzi se!

  14. Pa Sima će biti buduci ministar u novoj Vučićevoj vladi.Zašto da ne i ovi drugi nisu ništa bolji

  15. Bruka za pravosuđe.Kada sve ovo prodaje svi u tužilaštvu da odgovaraju krivično i da im se doživotno zabrani rad u pravosuđu.

  16. Mnogo Sima i Belivuka je ovaj kriminalni rezim proizveo i to su njegovi zastitnici i simboli nasilja. Danas je 100-tine hiljada gradjana na ulici „Sop nasilju“ i bice ih milion dok takve ne strpamo u zatvor gde im je mesto.

  17. Kako je moguce da jedan osudjeni silovatelj ima podrsku drzave?
    Tako sto je drzava u pitanju – Srbija.

  18. U popunosti podrzavam Ivana Ivanovica I njegovu odluku da napusti kancelariju u Prvom osnovnom tuzilastvu.

  19. Jednom ste napravili haos u drzavi i pravosudje upropastili i ubili su drzavnika malo vam je bilo to pa i dalje bi da lovite u mutnom vi ste ga i ubili niko drugi mislili ste da je drzava krava muzara ili mecks pa moze svako da je vodi narocito ovi pikavci kao ova spodoba od propalog zabavljaca.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.