Ivan Ninić: Škoro će zbog Dačićeve izjave podneti tužbu protiv MUP-a

Ostavite komentar


  1. Kada će proraditi institucije?, naravno za sve nas i njih!!!
    Prvo da pronađemo tužioce?

  2. Ljudi,ko je ovde lud? Skoro je ugrozen zbog Daciceve izjave i to ugrozen u toj meri da nesme iz kuce. To je toliko strasno sto je Dacic izjavio da se odmah podnosi tuzba a ono sto je Skoro sve rekao za Vucica i njegovog sina, to je uredu, to se sme, to se moze i to je dozvoljeno! Dali ima kraja vase bolesti, dali je ovo ljudi moji moguce!?! Rade i pricaju sta im je voljs.prete,lazu,izmisljaju itd.a kukaju kako u Srbiji nema sloboda govora. Dno od ljudi!!!

  3. @Daniel, ako nešto ne razumete – nemojte pisati idiotizme.
    Škoro nije ministar rudarstva i nema apsolutno nikakvu mogućnost da poseduje uranijum.
    Dačić je ministar policije i upravo je izdao naredbu i objasnio šta AV zahteva od policije, Dačića, ali i pravosudje: da neko visi, jer je poželeo da nedodirljiva dečurlija osete gram jedan patnje koju ovaj narod trpi da bi ta deca mogla bahato da žive.

Ostavite komentar


Društvo

Da li SNS koristi atentat na Trampa u propagandne svrhe? 10

Da li SNS koristi atentat na Trampa u propagandne svrhe?

Nakon atentata na bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, funkcioneri Srpske napredne stranke i provladini mediji su, kao i posle napada na premijera Slovačke Roberta Fica, u fokus stavili predsednika Srbije Aleksandra Vučića, iznoseći tezu da se sličan scenario sprema i u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.