Ivanka Popović: Efekat nezadovoljstva će se tek osetiti, „Jadar“ simbol svega što nam se dešava

Ostavite komentar


  1. „Prvi važan korak je nepristajenje, ali on nije dovoljan, moramo više da se angažujemo ako mislimo da promene i realizujemo“, ukazala je Popović.

  2. Jadar je simbol žestokih laži koje dolaze od opozicije. I istina je da će se osetiti, jer će se priča izduvati. Jedini stručnjak iz Proglasa, Cvetković, neće da učestvuje u ovom lovu na veštice i to je prepustio glumcima, kafanskim pevaljkama i sličnima.

  3. Нисте успечи ВУчића да оборите лешинарењем над два масакра, нећете ни овде. Јер човек оде директно међу људе и гаси пожаре које сте попалили. Уз сву острашћеност једноставно више верују њему него вама.

  4. Tužno, profesorka, a bori se protiv tehnološkog razvoja Srbije, dokle se srozavaju profeyori i zašto?

  5. Izjave Ivanke Popović samo dodatno pokazuju kako određene grupacije pokušavaju da manipulišu javnim mišljenjem

  6. Većina ljudi u Srbiji razume važnost ekonomskog razvoja i potencijala koji litijum donosi, dok mali broj aktivista pokušava da spreči napredak zemlje.

  7. Umesto da podrži ekonomski razvoj i otvaranje novih radnih mesta, Popović i njeni istomišljenici pokušavaju da unazade našu zemlju.

  8. Ivanka Popović koristi ovaj trenutak da promoviše sopstvene interese, a ne da brani prava građana.

  9. Pozivati se na građanska prava dok se istovremeno pokušava blokirati značajan razvojni projekat za Srbiju je licemerno.

  10. Vidi se da su botovi aktivni, da čitaju Danas. To je dobro, ovde komentarišu po zadatku, ali će znati istinu i sigurno će i oni biti protiv kopanja litijuma u Srbiji.
    O ekonomskom napretku ne vredi ni govoriti. Korist će imati samo Rio Tinto i nekoliko političara i prodnih duša, takozvani naučnika.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.