Ivanović (BIRN): Vlasti danas daju realnije brojeve obolelih

Ostavite komentar


  1. „…zbog čega mu se čini da vlasti danas daju realnije brojeve obolelih“. Čini mu se, ali ne zna. Javite se kada prestane da vam se čini, kada budete sigurni da je informacija provereno tačna.
    Meni se čini da je previše bolesnika koji po svaku cenu žele da se pojave u medijima iznoseći neproverene ili netačne podatke. Potrudite se da ne budete u njihovom društvu i zbog vas i zbog nas.

    1. Kada bude izneo brojke i za ovaj period nece mu se samo ciniti. On nam je pomogao da se nama ne cini, nego da znamo da nas lazu.

Ostavite komentar


Društvo

Dačić: Đilas relativizovao i branio pretnje Srđana Škora 10

Dačić: Đilas relativizovao i branio pretnje Srđana Škora

Ministar unutrašnjih poslova Srbije i lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je večeras da predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas nema šta da priča o rejtingu SPS, već je problem to što nije osudio izjave Srđana Škora i njegovu pretnju Danilu Vučiću, već ju je relativizovao i branio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.