Ivanuša: Mere zaštite od korone treba da ostanu na snazi radi ublažavanja novog talasa na jesen

Ostavite komentar


  1. Uzimaj AV apanazu i cuti. Onoliki sabori za izbore, teretane, utakmice, vasari, nocni klubovi, kafane, kladionice… Sve mesta na kojima se okuplja veliki broj ljudi potpuno bespotrebno i uz znojenje, pevanje, igranje i drugo prenose jedni drugima sve moguce bakterije i viruse, a struka olicena u dupeuvlakacima i AV klijentima cuti li cuti iz sve snage. Najvise se obrusite na obicne gradjane koji idu do prodavnice i do posla i nesrecne penzionere, a stitite AV ludovanja.

  2. Kako sprečiti kontakte pored bahatih poslodavaca koji ne žele da pošalju zaposlene da rade od kuća iako priroda posla to dozvoljava, a pritom nisu u mogućnosti i ne žele da obezbede adekvatne mere zaštite?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.