Ivanuša: Narednih nedelja nas čeka još jači udar epidemije korone

Ostavite komentar


  1. Gosp.Ivanusa ,kazite nam sta se desava na MEDJUNARODNOM PLANU U vezi PCR PANDEMIJE,,ULOZI SZO,FARMACEUTSKE INDUSTRIJE ,KORONA SKANDALU I ZLOCINU PROTIV COVECANSTVA i TUZBI ,MEDJUNARODNOM SUDU U AMERICI ILI KANADI( morate da znate ,i objasnite ,zasto bas tim zemljama)

  2. „prema informacijama kojima raspolažemo, glavni prenos se javlja u našim kućama, u zatvorenim ili prepunim restoranima, na skupovima ili radnim mestima i na zatvorenim javnim mestima“
    Samo neka nama vrtići i škole rade punom parom i neka se 5 od 7 dana nedeljno na malim zatvorenim prostorima okupljaju bezbrojne grupe superprenosilaca; to je potpuno sigurno najbolji način da se zaustavi vrtoglav rast broja inficiranih ljudi.

    1. Zato sto svi ti androidi nemaju ljudski sjaj u ocima, ako ste razumeli sta sam hteo da kazem.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.