Ivanuša: Očekujemo preko 3.000 novoobolelih dnevno već sledeće nedelje

Ostavite komentar


  1. Nonsalantna izjava,koja bi pre odgovarala nekom ministru za turizm,koji najavljuje ocekivani broj turista .

  2. Ajde kad si tako pametan i govoriš o, kojem ono, 4. talasu reci ti nama ovako glupavim kada su tačno zspočinjali i kada su prestajali prethodni talasi ? Niko taj detalj da pomene a svi brbljaju o 4. talasu.

  3. Trajno se moze ojacati imunitet jedino ako se prestane sa konzumacijom mesa i mleka. Ove vakcine su prvo surovo ispitivane na zivotinjama. Fauci je recimo cuveni mucitelj zivotinja, a institut u Vuhanu pakao za zivotinje. Takodje sve su pandemije nastale zbog mucenja, ubijanja i jedenja zivotinja, a proizvodnja mesa i mleka ucestvuje sa oko 30% u klimatskim promenama.

  4. WHO ( svetska zdravstvena organizacija) je imala sve mogućnosti kao i za SARS 2008- 09 da drži pod kontrolom da je na vreme Kina zatvorena 2019 krajem godine. Ovaj karambol u ekonomiji, mrtvi i oboleli, svega bi bilo manje da je neki ko ovaj lik kod nas radio svoj posao kako treba u Kini, i kad je video da nastaje haos i da Kinezi problem guraju pod tepih morali su da budu hermetički zatvoreni.Do sad bi ovo verovatno se i završilo a svakako ne bi ceo svet bio u karambolu.Tako da, mnogo mi je teško da slušam ovog lika i njemu slične birokrate kao i ove naše iz tzv.kriznog AV štaba…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.