Ivanuša (SZO): Dobri izgledi za vakcinu protiv korone do kraja godine

Ostavite komentar


  1. Sto bi Englezi rekli – fearmongering. Svaka rec je recena i svaki podatak izvrnut sa jasnim ciljem da se siri strah, nakon laganog starta u kom su ubedjivali ljude da maske ne vrede. Ako prvo pustis da se bolest rasiri, a potom mesecima sejes paniku izvrcuci rezultate kao politicar, koliko jasnije moze da bude da imas drugaciji cilj od dobrobiti covecanstva?

  2. Ti sto prvi nesto isprobaju se obicno zovu „zamorci“ ili „pokusni kunici“.
    Ja jos imam neko poverenje u Rusku kuhinju ako je bas stani-pani (posto Srbija nema vise u posedu ni Torlak), a Gejcovu kuhinju bih izbegavao po svaku cenu! Uskoro ce i sezona redovnog gripa – ima da korona statistika ode u nebesa…

  3. Da li je moguće da nam SZO Srbija prodaje Case Fatality Rate za Infection Fatality Rate? Nisam protiv (efikasnih) vakcina ali jesam protiv laganja.

  4. Ruska može ali od“brata Sija“ vakcinu prvo da prime DJ ŽEX, Hobit iz Informera i VU LIN.
    Njima gore ne može da bude a ako prežive neka daju po spisku za mitinge

  5. Ko hoće da se vakciniše neka se vakciniše , samo mene da ne primoravaju ni na šta!!!! Ti što si vakcinisan si zaštićen od mene koji nisam , ne predstavljam ti nikakvu opasnost zar ne?

  6. Čujte reči ohrabrenja izaslanika duboke države u Srbiji , śta će nam vakcine kad mi već imamo izlečenih .
    I tačno je da je virus nastao u prirodi , ja sam video dva slepa miša kako nešto mućkaju u epruvetama .

  7. Jeste… Vakcina do Nove godine… Mediji nas lazu, kao i uvek. Receno je bilo da ce se virus smiriti na leto, a takodje da ce u potpunosti nestati 10. jula. Eto, 10. jul je prosao, a sada imamo vise obolelih i umrlih nego u martu, aprilu i maju, kada je i policijski cas postojao. Pa pazi da ne dobijemo vakcinu za virus koji mutira po promeni godisnjeg doba, i to ne mutira na laksi oblik, nego na tezi. Mislim da ta vakcina nikada nece ni postojati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.