Ivica Dačić o slučajevima upotrebe narkotika na EXIT-u: Maloletnica iz Beograda u komi, uzela veću količinu ekstazija 1Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je, povodom vesti da je tokom održavanja EXIT-a preminuo mladić, da svakodnevno dobija izveštaje o tome koliko je policija zaplenila narkotika.

Dačić je rekao da MUP i dalje upozorava na veliki rizik posebno za mladu generaciju i pomenuo slučaj od pre dva dana kada je maloletna devojka iz Beograda završila u komi, u bolnici u Novom Sadu, zbog velike količine ekstazija koji je zatrovao skoro celo telo.

Dačić je rekao i da je devojka u teškom stanju.

„Ja sam posetio Egzit, ima i drugih masovnih događaja ovog leta. Uloga policije je takva da moramo da obezbedimo, ne samo javni red i mir, već smo obezbedili i čamce za rečnu policiju u Novom Sadu, pošto je Novi Sad jedan od gradova gde je to zaista neophodno“, rekao je Dačić.

On je dodao da su već prve noći spasili nekoliko ljudi koji su skočili sa mosta.

Podsećamo, tinejdžer iz Novog Sada koji je jutros pronađen u okolini tvrđave u teškom stanju nakon pokušaja reanimacije preminuo je.

Policiji u Novom Sadu je javljeno iz Kliničkog centra Vojvodine da je mladić od nepunih 18 godina nađen u teškom stanju.

Trenutno se utvrđuju okolnosti smrti, a naložena je obdukcija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari