Ivica Dačić: Otkazati festival „Mirdita dobar dan“

Ostavite komentar


  1. Samo napred,sa SNS-om i naravno SPS-om hrabro koračamo u svetlu budućnost,pitanje je ko će na kraju svetlo ugasiti?

  2. Nema potrebe da se otkaže festival koji traje preko 10 godina. Navodno je sporan slogan Srbije i Kosova. Pošto se većina busa da li je Kosovo Srbija, neka pogleda jug i zapad srbije koji je preplavljen kosovskim tabloicama, koje ista ta Srbija odobrila. A sad kao bezbednost i gluposti. Hvatajte vi kriminalce i zastitite postene ljude ostavite kulturne manifestacije kojih ima sve manje i manje.

  3. Obezbedite gospodo bezbednost ljudima, a ne otkazujte. Nemojte da glumite državu, neka država radi šta joj je posao.

  4. Mitdita je isto što i Serbus, jedna te ista medalja, samo dve različite strane.
    Da ima neko pametan da to zna iskoristiti, ali nemaju oni za to to vremena, muči ih nova „uredba o transparentnosti“ – vreme teče.

  5. Zasto da se ne odobri uvek je taj festival bio i tako ce se nestaviti. Sta se slavi 28 -mog juna , izgubljena bitka sa turskom vojskom i ubistvo cara Lazara

  6. Otkazati glasanje Vama kao stranačkom vođi. I sama reč Mirdita je lepša od nečega što se zove i preziva Ivica Dačić

  7. Pa nek se održi u Prištini, nama ne treba takva manifestacija.

  8. Treba da se odrzi ali u smislu pomirenja a ne promocije Kosova. Takodje organizovati nesto slicno u Pristini.

  9. Vas zagrljaj sa Rusijom, Kinom, Belorusijom, Sevrnom Korejom,…na srecu je na dugom stapu jer ide preko EU.
    Rasprodaste celu zemlju svojoj „braci“, tako da ste sve manje interesantni i za njih i za Evropu.

  10. @Vojvoda Mišić – Pravi Vojvoda Mišić bi rekao da nam takva manifestacija još kako treba. Ali, problem je što nas vode sve lažne „vojvode“.

  11. Не питате се ви ништа биће како САД амбасадор одлучи!

  12. Sele, o cijoj kulturnoj manifestaciji ti pricas. Sram te bilo, za mene je Vidovdan istorijski dan, crkveni praznik a za tebe je to kulturna manifestacija sto siptari bas na taj dan to promovisu, za koga oni imaju dobar dan, beka udu u Tiranu pa neja tamo skave.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.