(VIDEO) Ninić: Inspektori mi prete privođenjem, porodicu Antić uništavaju i progone 1Foto: FoNet/Milica Vučković

Ivan Ninić, advokat Novice Antića u čijoj je porodičnoj kući u toku pretres, izjavio je u programu N1 uživo da mu inspektori ne dozvoljavaju da daje izjave medijima o tome šta se dešava u ovom slučaju.

Kako je javila reporterka N1, inspektori su izašli iz kuće porodice Antić da pozovu advokata Ninića koji je trebalo da se uključi uživo i da izjavu za TV N1.

„Evo, meni prete privođenjem zbog krivičnog dela ometanje pravde i ometanje istrage zato što dajem izjave medijima, a ovde imamo na delu uništavanje jedne porodice, hapšenje, proganjanje, brisanje sa lica mesta porodice Antić. Cela Srbija svedoči tome, ceo represivni aparat je usmeren ka tome – novosadska policija, kragujevačka policija, tužilaštvo“, ljutito je ispričao Ninić dok su inspektori policije stajali pored njega.

Ninić kaže da kao advokat ne može d aradi svoj posao.

„Ne mogu da dam izjave za medije, zato što to frustrira policijske inspektore koji celo jutro čitaju naslove, prate šta piše po portalima. Najbitnije im je šta piše po portalima“, izjavio je Ninić.

Kako je rekao, iste represivne mere primenjivane su i na Milanu Vukomanoviću.

„NJihovom kolegi iz Kragujevca, oni su oficira policije premestili na šalter, samo zato što je ušao u firme Slobodana Tešića i hteo da sprovede istragu po nalogu tužilaštva. Idem sada da ne pravimo problem porodici Antić, pa ću se vratiti“, kazao je Ninić u programu N1.

Reporterka N1 iz Kragujevca rekla je i da su inspektori bili neprijatni i prema ekipi N1 i nisu dozvoljavali da ih snimaju, iako se oni nalaze na javnoj površini, ispred dvorišta kuće porodice Antić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari