Ivošević: Ispitati povezanost državnih čelnika sa Veljkom Belivukom

Ostavite komentar


  1. Ja više verujem navedenim rečima Vujoševića nego rečima ijednog čoveka, a o istom problemu, iz sadašnje vlasti. Dakako, ovo verovati nije teško. Teško je poverovati u priče vladajućih moćnika a u vezi slučaja „Belivuk“. Ako ovde ne bude pobedilo ono što je sada nužno činiti, imaćemo još deset-petnaest godina mraka u ovoj ionako sumornoj državi

  2. TUZILASTVO organizuje kriminal. POLICIJA sprovodi organizovani kriminal.POLITICARI kontrolisu organizovani kriminal i broje pare od zlocinacke delatnosti, trpajuci znacajne sume u svoje privatne dzepove. A, ako prethodna nomenklatura bas zabrlja tu je SUD da amnestira vodje mafije i sve zataska. Naravno MEDIJIMA je odredjen status dvorske lude. Tako radi PRAVNA DRZAVA u danasnjoj Srbiji. Dakle ona je razbijena.
    Nije da nema ko da se suprotstavi ovoj HOBOTNICI, ali za sada takvu akciju u Srbiji ne podrzava ni Rusija, ni SAD, ni EU.
    Podsecam ubistvo kralja Aleksandra Obrenovica, koje je izvela grupa oficira Kraljevine Srbije podrzana je od Ruske carevine, posredstvom tadasnjih ruskih sluzbi, koje su Crnoj ruci(cak su i naziv dali Rusi) pomagali od 1902.godine, godinu dana pre atentata. Putin za sada ignorise tragicnu situaciju srpskog naroda u svojoj drzavi. Ali, mi se cini ne zadugo, jer mecka se pojavila i pred njegovim vratima, a Nato napujdan bajdenovom druzinom mase mu bombarderima B 52 ispred nosa, leteci iznad Crnog mora na 11 kilometara od ruskih granica. Posle sloma medjunarodnog prava poceli su da se ne postuju i unutrasnja zakonodavstva, tako da se problem narastajuce MAFIJE ne moze vise resiti u pravosudnoj praksi. Narocito u Srbiji
    Znaju to sudije samo im je neprijatno da priznaju. Pravo je zaribalo sirom sveta, Srbija je samo velika crna rupa na toj mapi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.