Iz kafilerije u Zrenjaninu se i večeras širi nesnosan smrad

Ostavite komentar


  1. Čini mi se da su Zrenjanin i obični mulci kada dozvoljavaju da ih šačica Mlečana …u zdrav mozak,a koliko trpe,verovatno da bolje nisu ni zaslužili.

  2. I u Beogradu nesto jako smrdi , znaci da nije samo to u pitanju , jedino ako smrad ne dolazi iz Zrenjanina do Beograda a to je nije moguce.

  3. Živeo sam u mnogim delovima grada, trenutno relativno blizu kafilerije,mislim da je to malo previše dramatizovano. Iskreno nisam nikad nikakav smrad osetio sem smrada iz uljare. Ovde postoji mnogo veći problem od te kafilerija a to je pitanje pijaće vode. Ne znam kako ljudima ne smrdi iz slavine, meni se gadi i ruke da operem s tom vodom.

    1. E, tu je problem prijatelju. Živiš relativno blizu kafilerije, a ne blizu, pa ti je ugao gledanja malo drugačiji. No, to te ne sprečava da iskažeš solidarnost pa podržiš one koji žive bliže kafileriji, a ne da im bitku za vazduh omalovažavaš. Tako ću i ja tebe podržati u borbi za vodu, iako meni lično voda nije problem. Sigurno neću reči da je pitanje vode previše dramatizovano.

  4. Pozdravljam i trubenje i bacanje smeća ali se plašim da to neće išta promenuti osim što radnici tog preduzeća imaju dodatnu radnu obavezu da to smeće pokupe i sklone u kontejner. Ako vlasnika kafilerije opalimo po džepu možda dođu i promene na bolje. Elem, Matijevićeve mesare treba bojkotovati!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.