Iz Srbije sa testom u CG

Ostavite komentar


  1. Odmah kontra mere, potpuno isto za njih. I to samo PCR test. Oni nemaju gde ni da ga urade. Dokle ćemo biti budale. Srbijo opameti se. Pa Francuzi uvode Englezima kontra mere.

    1. Čak se i Vučić izvinio zbog te nebuloze o tome kako nemaju opremu za testiranje.

  2. Znimljivi, mi možemo u cg uz test od istog momenta kad oni mogu kod nas bez testa. Slučajnost? Naša „struka“ i njihov „struka“ nezavisno rade a to što su im odluke sinhronizovane je puka slučajnost i nemaju veze sa politikom. I posle se pitaju zašto ljudi nemaju poverenja u njihove odluke?

  3. Zašto milogorci ulaze od danas u Srbiju bez testa kada ih ima na 100.000 stanovnika više zaraženih nego kod nas? Da li iko u tom štabu koji donosi mere ima digitron? O mozgu drugi put ko ima i da li ima.Dosta bre ponižavanja, malo vam je što Srbi u MNE nemaju pravo na jezik i pismo, na školovanje na svom jeziku ( 30 % Srba je u Mne a nema pravo na školovanje na svom jeziku), na posao u državnoj upravi, a sad hoće i Crkvu hrišćansku milogorsko komunističku da im uvedu.I takvi vam ulaze u Srbiju danas sa L.K. ! BRAVO ZA VLAST, SRBIJO KO TE VODI….

  4. Na kosovu 142 pozitivna u jednom danu. A ima ih milion. Ako se pomnozi sa 60 da bi se uporedilo sa italijom, dobice se 8500, skoro kao u italiji u najgorem periodu. Posto ih svi pustaju, znaci da nije cilj suzbijanje negosirenje bolesti. Sve je jasno.

  5. Tamo ne idem jos rekreativne nastave devedesetih godina kad su u Tivtu na plazi plivale i kake. to se ne zaboravlja, sorry montenigersi nek vam arapi dodju na more.poz

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.