Iz tužilaštva u Zaječaru potvrđeno za Danas: Stigli novi veštačeni tragovi u slučaju Danke Ilić

Ostavite komentar


  1. Prekopaće Srbiju samo da nađu bilo koji dokaz.Jer ako je faraon izjavio ko su ubice, tako mora da bude! Ko sme da mu protiv reči? Niko!

  2. Kakve veze ima A.V. sa slučajem nestanka deteta?Ko to potencira da Vučić odlučuje o tome?Da li ste vi normalni?Inspektori koji rade na tom slučaju sigurno nisu početnici ili čisto im ćef da optuže nekog pa šta bude,ne sme se navijati i birati strana.Zašto su inspektori baš njih uhapsili? Da li ste se zapitali?Gde je dete?

  3. Policija je korumpirana od vrha (zato sto je umešana u kriminal, droga, transport izbeglica i td) oni odlučuju šta će da se objavi i prikaže narodu kao istina. (imamo slučaj naplatne rampe, ubistvo pevačice Marjanović i td) zato će falsifikovati sve što treba da bi zadovoljili sujetu vrha vlasti. Ako su Gašić a za njim i Vučić rekli da je ubijena od tih i tih onda ima da bude tako. A istina je tu isto žrtva. Onda se uključe tabloidi i njihove TV sa sve nekim stručnjacima da objasni narodu u šta treba da veruje. Malo stranih plaćenika malo svetske zavere, loše opozicije i tajkunskih medija, stvar završena.

  4. Koliko puta treba da se veštački DNK sve dotle dok se ne fingira da je od deteta a nije.Ko više da poveruje posle Doljevačke rampe gde je rečeno da je bijo on a izgleda da je bila ona i to na pravom mestu.Pa ode on na robiju umesto vazduhoplova jer je bijo tad na sedmom nebu.

Ostavite komentar


Društvo

TONS: Sve više turista u Novom Sadu 10

TONS: Sve više turista u Novom Sadu

U Novom Sadu je u prvoj polivini godine boravilo više od 115.000 turista, koji su ostvarili oko 278.000 noćenja, što je za 4,4 odsto više turista u odnosu na isti period prošle godine, saopštila je danas Turistička organizacija Grada Novog Sada (TONS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.