Vesić: Laži o neispravnosti vode, prijavili smo ih policiji

Ostavite komentar


    1. Јел верујеш хемији онда? Тај који је измислио, није се потрудио ни да смисли нешто што је могуће.

  1. Reče Vesić da se u Skupštini ne pije flaširana voda… a kakve su ono flašice vode na skupštinskim odborima i u menzi. Mora biti da Del Boj puni flašice Pekamskom rosom. Pa i Vučić na snimcima poteže iz flašice… Da li postoji još neko ko veruje Vesiću osim samog Vesića?

  2. Vesiću, mora da si mnogo GLUP kada misliš da ćemo ti poverovati da piješ vodu sa česme. Toliko puta si prevario: prvo svoj narod, a zatim Đinđića, Tadića, Đilasa i sada AV-AV-a, tako da ti ni roditelji više ne veruju. Što se tiče ispijanja čaše vode, seti se šta je Knežević radio tokom afere sa aflatoksinom i ispijanja čaše mleka pred kamerama. E, sada kada si se setio, pozovi ga i pitaj kako mu je. Možda nema Boga ali sve dođe na svoje. To je zakon Univerzuma kome podležu muvare kao što ste vi iz SNS-a.

  3. Da li ovaj narod upotrebljava svoj mozak? Molim vas od sada pogotovo novinari objavljujte samo vesti sa drustvenih mreza jer su one reprezent i leglo istine.

  4. Pitam se dokle je spremna ljudska laž da ide, igraju se sa tako nečim bitnim kao što je voda. Da nije ispravna nadležne ustanove bi odmah obavestile narod.

  5. Да ли је могуће да Ђилас није крив?! И узгред, шта каже градоначелник, има ли га негде да нешто и каже…понекад…?

  6. Širenje neistina i panike, zdrav razum ne može razumeti. Šta je tim ljudima u glavi da to rade, a pogotovo bez ikakvog dokaza pride, koji će to što pišu i potvrditi!!!!

  7. Da li neko normalan moze da poveruje u ovakvu laz o zatrovanosti vode. Znate li vi sta znaci otrovati dva miliona stanovnika. Ma voleo ja ovu vlast ili ne voleo toliki mrzitelji i unistavaci svog naroda sigurno nisu. Pa da je istina to bi se i dobosima po najudaljenijim ulicama objavljivalo da se nebi razbolelo u jednom danu dva miliona stanovnika. Gluposti par ekselans.

  8. hahah sta kaze metan je gas..pa i vodonik i kiseonik nisu tecnosti vec gasovi..a kako bese ono formula za vodu….

  9. Tako su nas ubeđivali i da je vazduh ispravan kad je proletos gorela Vinča. Ko još može išta da poveruje Vesiću?

  10. Stvarno treba oštro kazniti manipulatore koji se igraju sa ovako ozbiljnim stavrima …
    Ali, ovom vesiću ne veruje ni rođena majka, a verovatno su vest pustili njegovi fantormi (kompletni idioti).

  11. Ja mislim da je kvalitet vode u Beogradskom vodovodu ‘otisao na pregovore’ sa Vucicem u Brisel?!

  12. Jasno je ko vec godinama vlada uz stalno izazivanje afera a ovo je samo jos jedna u nizu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.