Iza zahteva da se Gruhonjić protera sa fakulteta stoje i proruski kanali i političari i snajper

Ostavite komentar


  1. Razni stručnjaci i folozofi nam sada drže neka predavanja i pričaju nešto

  2. Osim proruskih kanala, političar, snajpera, ima tu i nekoliko studenata, jedno tričavih 90 odsto, koji su zgađeni onim što je Dinko govorio o sopstvenoj zemlji, narodu i njegovom divljenju fašizmom. Čisto pominjem, da ne ispadne da je ovo zavera manjine,a da Dinka podržava većina, daleko od toga.

  3. Прошао мамурлук, дошло време да се преузме одговорност за изречено. А уместо тога, Грухоњић лансира стару причу да је сада он у ствари жртва. Ниједан нормалан студент не би волео да има за професора неког ко је са таквом лакоћом у Дубровнику причао такве огавности.

  4. Ne mora niko da stoji, po vama, iza zahteva da se Gruhonjić otpusti, malo razmislite, stavite prst na čelo pa se zapitajte da li taj čovek, posle onoliki izliva mržnje, zaslužuje da bude profesor,samo budite realni.

  5. Alo bre, rusofilski komentatori, smirite se malo i ne lažite, iako vam ro teško ide. Namontirali ste čoveku iz više snimaka kao da je on to rekao tako kao što tvrdite! Nije vas bar malo sramota? I spominjete fašizam? Pa vi od svog neonacizma/fašizma niste u stanju da orepoznate bilo čiji fašizam!

  6. Blamantno je da Dinko profesor na fakultetu, prosto nije kapacitet za to!
    Studenti traže bolje obrazovanje i zaslužuju to!

  7. @Leponir

    Znaš li u kom se društvenom uređenju gubi glava za nešto što si rekao? A kakve su kazne za nešto što si namontirao a nije tako rečeno?

  8. Gruhonjic je istakao svoj pedigre, a svojim delovanjem, stavovjma i postupanjem je sve osramotio i obesmislio.

  9. Svaki savestan građanin Srbije kome je stalo do mira, opstanka i suživota mora da se obuzda. Provokacije i jesu smišljene tako nas veoma uzbude i navedu na ishitrene reakcije koje će vešti mediji lako okrenuti u pravcu destrukcije države, ali treba biti hladne glave i ne progutati udicu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.