Izabrana direktorka OŠ „Ivo Andrić“ nakon protesta kolektiva i roditelja

Nakon više meseci i tri konkursa na kojima je osvajala većinu glasova

Ostavite komentar


  1. Bravo!!! Svaka čast osoblju škole koje je istrajalo u svojoj borbi! Takva čista i iskrena borba je jedini način da se pobede zle namere i nepravda, glupost i bezobrazluk… Dobar primer da ima nade za sve nas, ali da se mora angažovati. Ali stvarno se angažovati, fizički, celim bićem, a ne samo na netu i društvenim mrežama!

    1. A sada kreće opstrukcija od strane opštine, neizvršavanje finansijskih obaveza za materijalne troškove, suptilne kontrole prosvetne inspekcije i…

  2. Bravo!!!
    Za hrabre i nadasve uporne građane koji su pobedili ološ koji se skriva iza političke partije na vlasti, koji nam naturaju nesposobne i neobrazovane poslušnike.
    Ovo je svetlo na kraju tunela.

  3. Da postoji normalan sistem selekcije funkcionera malo ko bi od sadašnjih ostao na svom mestu.To pokazuje i ovaj slučaj.Vlast hoće kadrovsko rešenje koje niko drugi neće.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.