Izabrana nova v.d. dekanka Filološkog fakulteta

Studenti odustali od blokade, čekaju rasplet događaja

Ostavite komentar


  1. Trebalo je da napišete pun naziv naučno nastavnog veća, a ne NN. NN je skraćenica za „nomen nescio“ ili nepoznato (obično lice). Ispada nepoznato veće.

  2. Ah. Ima raznih poslovica u narodu – o babi i uštipcima, o vojniku i skraćenju pa se mogu dodati i odmetnici od zakona koji o samo o zakonu pričaju. Bojim se da će odmetnuta v.d. uprava -sada srećom već bivša – morati da shvati da je nemoguće da je ceo Univerzitet u krivu – a njih 2, 3 u pravu. Takav odnos prema realnosti zaista traži ozbiljnu stručnu intervenciju….

  3. Cirkusijada na Filoloskom odavno traj. Mnogo prethodnih dekana nista bolji bili nisu. A zaposleni profesori zaposljavaju svoju decu i ne daju nikom sa strane ko je kvalitetniji i cestitiji da priviri. Bio i ostao Fakultet za majku i dete, samo je sada uz napredne napredovao u bahacenju i urusavanju institucije koja je drzavna a ne njihova ocevina i dedovina. Sramota i za mnoge prethodne a i za sadasnje. I gospodja Tomovic je udajom dobila mesto na Filoloskom, sad ce i dekanka da bude… Uzas…

    1. Kakvo slasno lupetanje gospa Anja praktikuje. Da nam je da neko reprogramira ove botove u drzavi da nam svane.

  4. „ako se neko na Filološkom fakultetu zaista lažno predstavlja, onda je to upravo Anđelka Mitrović, kojoj je 30. septembra prestao radni odnos i čije akte Univerzitet više ne priznaje.“
    Ovo je apsolutno tačno! Osim toga A. Mitrović se već decenijama lažno predstavlja kao stručnjak za arapski jezik, koji ne zna.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.