“Izbacuju me iz stana kao da sam kriminalac, a ne vlasnik”: Još jedan pokušaj prinudnog iseljenja Senije Rakićević

Ostavite komentar


  1. Gospodjo Rakićević,
    Budite malo iskreni za promenu!
    Novinari ovako renomiranog lista treba predhodno da ispitaju sve činjenica, pa onda da pišu o tak9 osetljivoj temi kao što je iseljenje iz stana!

  2. Sve ostalo je nevažno. Ako je žrtva prevare, treba da odgovara onaj koji je tu prevaru sproveo u delo.

  3. U kriminalnoj drzavi, koju vodi ova sekta, svi su u sprezi: izvrsitelji, neke nacionalne TV, policija, sudstvo,….

  4. Da smo mafijaska drzava jesmo,odvratni smo…Ali mi nikada nisu bili jasni ljudi koji ne placaju racune i misle da ce im to proci.Pa ako ne mozes najjednostavnije je preseliti se u manji stan izvan šireg centra,a svoj izdati i mirno živeti..Odes u dom za stare,ostavis im stan i zivis kao covek,ako imas decu koja nece da ti pomognu,ili nemas nikoga.Nego to hoce da je u centru,ili u velikom stanu,a ne moze da placa..pa ne moze tako jbg.

  5. Ovi izvrsitelji nemaju milosti sram ih bilo zasto ne popisu Direktnu banku koja je meni podmetnula falsifikovanu menicu iako je sud doneo odluku u moju korist oni me i dalje drze u KB a to je veliko krivicno delo sramota molim vas da objavite moj komentar

  6. Super je što imate školu novinarstva. Zaista mi je drago da mladi mogu da uče novinarstvo na pravom mestu. Jedino mi smeta što niko nije pregledao pravopisne greške koje u novinarstvu ne smeju da postoje.
    Ne postoji reč „poverioc“.

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 8

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras održan protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.