Izbegnut sudar aviona iznad Beograda

Ostavite komentar


  1. Pa bravo naprdni. Bravo. Sad falsifikujte i diplome medicine, hirurzi da budete. Ajde da neodgovorna budala ih primi da rade, al ne razumem jel ti koji tu „rade“ kapiraju koja je to odgovornost? Ne? Otkaz bre odmah.

    1. Pa već neka tatina i mamina deca imaju poklonjene diplome na nekim medicinskim fakultetima. Uočeno je da, kada neka mamina i tatina deca operišu, u operacionoj sede ili tata ili mama, penzionisani hirurzi, da dete, kojim slučajem, ne kasapi i firca pogrešno.

    2. Apsolutno je nemogu ce da se kupi diploma jer priprema obuka i polaganje idu po standardnoj evropskoj i rigoroznoj proceduri. Za novu generaciju kojoj jos uvek traje obuka ma tornju uz asistenta, uskoro se ulazi u godinu br. 3. Pritom nove generacije iskljucivo rade samo do odredjene visine ili ajde da uprostim, poletanje i sletanje oko aerodroma.
      Beograd ima jedan od najmodernijih centara za obuku, a radnici su dobrodosli da rade u Dubaiju ili bilo gde u svetu.
      Ovo je neko njihovo politicko razracunavanje.

    1. Koliko malo mozga treba imati da se redjaju „dislajkovi“ na ovo pitanje? Koliko treba biti malouman?

      1. VVK – Ти дислајкери раде по задатку… То је нова врста запослених у странци коју води „паметни“ болесник…

  2. Budite sigurni da je jedini razlog zasto je ovo beogradska konyrola letenja objavila javnosti taj sto evropska kontrola zapretila da ce u suprotnom oduzeti srbiji licencu. Vidite da smonu EU u potpunosti cak bini fonansiske mslverzacije i reketi moralo da se objave.
    Zato je bolje ucinu EU makar to znacilo da ce jednog dalekog dana se pojaviti neko ko ce mozda zameniti sadasnji rezim.

  3. Pa najluđe od svega je to da ljudi koji su na sumnjiv način stekli diplome i koji su napravili ko zna koliko propusta do sada (pošto je kap prelila čašu) nisu dobili otkaze!? Ne, oni nastavljaju da rade u SMATSA gde je plata domara veća od plate lekara. Narod se digao protiv diktature Slobodana Miloševića, ali u to vreme ovakve stvari su bile nezamislive. U Srbiji su trenutno na vlasti ubedljivo najgori, najlošiji i najpokvareniji. Tačka.

  4. Ovo je samo vidljiva posledica ogromne korupcije u drustvu. Vremenom ce se pokazati razmere posledica nastalih zaposljavanjem nestrucnih u zdravstvu, obrazovanju, policiji, drzavnim sluzbama, rukovodecim mestima, a sve preko partije ili kupovinom. Al tad to nece bit vest u novinama nego stvarnost koju ce vecina osetiti na kozi.

  5. Zet mi je pilot, trenutno na obuci za kapetana u jednoj stranoj velikoj, evropskoj, uspešnoj avio-kompaniji.
    Prvo, SMATSA (nije čuo da postoji)?!?!
    Drugo, na moje pitanje zašto većina aviona na relaciji istok-zapad i obratno preleće preko Rumunije i Mađarske. pa čak i preko Kosmeta(tamo kontrolu drži NATO) a ne preko Srbije kad je očigledno da je bliže, njegov odgovor je „ZBOG CENE“. Skuplji su od pomenutih kontrola i to je to. Ovuda preleću samo ako je na ostalim rutama prvelika gužva. Male su razlike u ceni ali sa obzirom na hiljade preleta nedeljno, napabirči se velika suma..
    Pogledajte „Fly radar 24“ pa se uverite.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.