Izbor novog dekana ne zavisi od Statuta

Pravoslavni bogoslovski fakultet do sutra treba da preda Rektoratu UB izveštaj o radu Saveta fakulteta

Ostavite komentar


  1. Irinej nazalost nije stvarni patrijarh vec je to Bulovic iz Novog Sada. On je alfa i omega svih desvanja. Apsolutni gospodar ljudskih sudbina. Taj je covek toliko ljudi unesrecio i zla naneo da mogu sa sigurnoscu da kazem da on ne veruje u Boga. Zelim svu pravdu vladikama Ignjatiju i Maximu i strpljenje da sacekaju. Nece ni ovo doveka trajati.

    1. Tekst koji nema elemantarne stvari vezane za Univerzitete. Rektorka ne potvrdjuje niti dekana, niti v.d. dekana. Rektorka ako ima podatke o nepravilnosti u radu institucije duzna je da upozori dekana u savet fakulteta, ali ne i da trazi iyjasnjavanja u odredjenim vremenskim rokovima. Da li je ovo prekoracenje ovlasti ili zloupotreba plozaja od strane rektorek?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.