„Izgrađeni su nelegalno i tu ne bi smeli da budu“: Društvo arhitekata Novog Sada traži rušenje nadzemnih objekata garaže kod Banovine

Ostavite komentar


  1. Прво су кренули на Калемегдан. Умоболним предлогом да се наплаћује улаз и бисером за памћење тзв. гондола. Бај д веј је пало сечење стабала. Обзиром на литијум, нико не може да буде сигуран да су одустали од Калемегдана.
    То им је, изгледа, било загревање за Бановину. Иако сам из Београда (војску сам служио у Новом Саду), припала ми је мука кад сам прочитао шта су урадили и највероватније шта ће тек урадити.

  2. Malo je reći ruglo. Liči na roštilj, nakaza pored jednog od najznačajnijih objekata u gradu. Zar nisu mogli ulaze da postave sa parkinga pored gimnazije i da sačuvaju izgled Banovine? Ko im je to odobrio, taj treba da bude namazan katranom i perjem.

  3. I još nismo videli kako izgledaju ilazi i izlazi kod Banovine. Najlpši travnjak s cvećem u gradu je odavno devastiran, a sad su i vizure uništene tim ružnim objektima. Svaki grad gleda da sačuva sve lepo i vredno, a u Novom Sadu se jedan po jedan deo uništava.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.