Učenici Škole za tekstil i dizajn izložili su u Kulturnom centru u Leskovcu više od 300 radova koji pokazuju u kojoj su meri ovladali gradivom, ali svedoče i o njihovom talentu. Direktor ove škole Petar Stojmenović istakao je da su radovi veoma kvalitetni, zahvaljujući vrednim učenicima, ali i marljivim profesorima, koji su usmeravali đačku kreativnost i nadarenost.

Učenici Škole za tekstil i dizajn izložili su u Kulturnom centru u Leskovcu više od 300 radova koji pokazuju u kojoj su meri ovladali gradivom, ali svedoče i o njihovom talentu. Direktor ove škole Petar Stojmenović istakao je da su radovi veoma kvalitetni, zahvaljujući vrednim učenicima, ali i marljivim profesorima, koji su usmeravali đačku kreativnost i nadarenost. Krajem školske godine, po tradiciji, najbolje radove će predstaviti učenici završnog razreda.
Izložbu je otvorila Bojana Milenković, načelnica Školske uprave, koja je ukazala na značajne umetničke domete učenika i profesora škole u kojoj se, između ostalog, obrazuju budući studenti likovnih i akademija primenjenih umetnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari