Izmenjeno radno vreme Doma zdravlja zbog Dana državnosti 1foto: A. D. M.

Zbog Dana državnosti koji se obeležava 15. i 16 februara, sve službe novosadskog Doma zdravlja radiće po izmenjenom režimu.

Službe opšte medicine i zdravstvene zaštite radnika dežuraće u objektu Jovan Jovanović Zmaj od 7 do 20 časova. Pedijatrijska služba će raditi od 7 do 20 časova, na istom mestu. Službe opšte medicine u Futogu, Kaću, Kovilju, Petrovaradinu i Rumenki radiće od 7 do 10 časova.

U vreme praznika neće raditi službe specijalističko-konsultativne deltanosti, zdravstvene zaštite žena, laboratorijske dijagnostike, stomatolog i call centar.

Timski deo kućnog lečenja sa po dve ekipe u dve smene radiće od 7 do 13.30, odnosno od 13.30 do 20 časova, dok će patronažne sestre redovno obilaziti majke i novorođenčad u Novom Sadu i Sremskim Karlovcima.

Radno vreme kovid ambulante na novom naselju biće redovno, od 7 do 22 časa, a kovid ambulanta za trudnice radiće 15. februara od 7 do 13.30 časova.

Non Covid ambulanta u objektu Jovan Jovanović Zmaj radiće drugog dana praznika na drugom spratu, u sobi 214, od 7 do 13.30. Bris na korona virus uzima se od 7 ujutru do podne, a od 12 do 13.30 ekipa je na terenu.

Više informacija iz ovog grada čiajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari