"Izuzetno uspešan" sudija nedovoljno dobar

* Komisija Apelacionog suda navela da je sudija Trešnjev sve odluke uradio u roku koji je određen posebnim rešenjem predsednika Višeg suda u Beogradu
Predsednik Višeg suda u Beogradu tvrdi da su loši rezultati uzrok premeštanja sudija Trešnjeva

Ostavite komentar


  1. Znate li vi koliko loših sudija ima,koji ne rade svoj posao i pravo da vam kažem i ne znaju da rade!To odgovorno tvrdim i imam dokaze za neke sudije! Žalbe nisu vredele ništa,a sudije i dalje rade! Zar je važno da li taj sudija radi i Višem sudu,ili nekom drugom?!Sud se mora osloboditi loših sudija! Ali nažalost, politika je ta koja će odlučivati ko će raditi, ko ne! O korupciji u sudstvu da ne pričamo!Šta je dotični sudija radio i kako je radio, to ne znam, ali znam da kod nas pošten rad ne prolazi! Baš mi drago što je pohvale za svoj rad dobio sin Nate Mesarević, Vladimir Mesarević!Brzo se uklopio u ovu situaciju!Hahahahaha

  2. Zar nije logično da neko ko loše radi dobije otkaz, a ne da se raspoređuje u krivični sud! Zar tamo ne trebaju dobre sudije?! Pa nije ovaj narod toliko glup da ne vidi kako politka određuje ko će, gde i zašto na neko radno mesto,pogotovo kad je sudstvo u pitanju!

  3. Neću pominjati politiku, više je ovo podela unutar sudstva. Ako predsednik suda kaže da je za 6 godina rešio 4 predmeta a komisija Apelacionog suda da je za 2 godine rešio 42 predmeta, onda tu jednostavno neko laže!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.