Izveštaj Stejt departmenta: Ozbiljna ograničenja slobode izražavanja u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Da vidimo kako će sada reagovati i kakav će rečnik upotrebiti naš hrabri predsednik.

    1. Kada baš hrabri predsednik ima iza sebe 90% gradjana Srbije nije mu potrebna nikakva reakcija i rečnik.Snaga je u narodu.

      1. Tvoj idol konstantno ima podršku oko četvrtine ukupnog broja glasača, tj. oko 25%. Ne kažem da je to loše, ali ti ga baš pretera!

      2. 90% građana Srbije neće ni prstom mrdnuti za njega kad mu krene nizbrdo, a preostalih 10% će zajedno sa njim otići.

        1. Tih „10 provenata“ će preći u sledeću vladajuću koaliciju, isto kao što su od komunista postali „socijalisti“ pa „demokrate“ pd 2008 „demokratski socijalisti“ i na kraju 2012 „napredni socijalisti“

  2. Nas hrabri predsednik smatra da je izborom premijerke oja dolazi niodkuda ali zadovoljava LGBT uslove, izbegao bar jednu od svih ovih optuzbi! Vara se!

  3. Baš su njihovi izbori bili legitimni i slobodni. Gase važećem predsedniku naloge, sve televizije za Bajdena. Hahahaha tragikomika.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.