Izveštavanje po direktivi posledica panike vlasti

Lokalne televizije pod kontrolom režima dobile nalog kako da uređuju informativni program

Ostavite komentar


  1. Postovana redakcijo,
    ja ne znam kakva je to hajka na predsednika koji je toliko toga uradio za Srbiju za nekoliko godina i to 1000% vise nego svi ostali za sve ove godine.
    Upravo Djilas, lopovcina nad svim lopovima, treba da se sakrije i nista vise ne progovori a i svi oni koji su sa njim. To isto vazi za gosp. Trifunovica.
    Na zapadu bi prvo bio sancionisan a zatim tuzen gde bi debelo platio za uvredu. Svi ti koji su izasli na ulicu i daju „podrsku“ su samoiz licne koristi jer verovatno ne mogu vise da kradu kao stosu dosada krali.
    S postovanjem GK

  2. Medijsko (i ne samo medijsko) ludilo koje je krenulo za vreme despotije Milosevica i njegove kamarile, zadnjih par godina kulminira i dostize vrhunac sa nesagledivim posledicama? Kreator ovog ludila je ministar za gusenje medija i slobodu govora iz Miloseviceve tadasnje ratnohuskacke vlade? Ovakvom ludilu koje izlazi iz jedne sumanute glave treba svim normalnim i razpolozivim sredstvima se suprostaviti i stati na put? Koliko je nalogodavac opasan jos opasniji su oni koji su se u takvom ludilu i haosu uhlebili i dobro plivaju u kaljuzi koju su stvorili? Narod se trgnuo, progledao, kaljuga pocela da se bistri a panika uhvatila mutivode??? Netrebamo smetnuti suma da ranjena zver je najopasnija i da je spremna na sve pa i ono najgore? Nije daleko od one stare ali ispravne „djavo je odneo salu“ pamet u glavu i na oprez??? Sveto Evandjelje kaze: bdijte stalno jer neznate kada ce lupez doci!!! Ovoga puta je tu medju nama i sa nama!!!…

  3. Pravoj istini bio bi dovoljan jedan medij,ovako ko ima vise medija vise obmanjuje ,ko ima manje medija manje obmanjuje,tuzna sudbina srpskog naroda.Gde je prava istina?Da li cemo je ikad docekati?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.