Srpski mediji o deci: Nezainteresovano i senzacionalno izveštavanje

Ostavite komentar


  1. Deca su nasa buducnost i treba vise paznje da im se pruzi i da im se posveti vreme kako bi pre svega kada odrastu bili dobri i posteni ljudi,a ne da im se plasiraju razne glposti na tv.

  2. Podaci Centra za profesionalizaciju medija i medijsku pismenost su frapantni, mediji u Srbiji veoma retko izveštavaju o deci, što je nedopustivo.

  3. O nezainteresovanosti medija za decu kao društvenu grupu najbolje svedoči podatak da se na televizijama u proseku emituje manje od jednog priloga o deci dnevno u celokupnom programu, što je stvarno nedopustivo za srpske medije.

  4. Koliko sam upoznat uspesi i dostignuća dece su prisutni i na televiziji i u štampi podjednako, kad god ima šta o deci da se objavi.

  5. O uspesnoj deci,pobednicima raznih takmicenja,rec-dve.Ne moze tako, dajte im vise prostora,cak da prave i emisije za vrsnjake.

  6. Odem na kiosk, kupim novine od deset stranica jedanaest je crna hronika, to se nažalost prodaje.

Ostavite komentar


Društvo

Ubijen policajac u Loznici 7

Ubijen policajac u Loznici

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je za RTS da je noćas u Loznici ubijen jedan policijski službenik, dok je drugi teško ranjen. Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.