Izvestilac UN: Slučajevi Petričić i Necenzurisane laži brinu

Ostavite komentar


  1. Nemojte nas više daviti sa Petričićem ko je on uopšte da bi se ovoliko polemisalo o njegovom slučaju, ko je njemu šta uradio, svašta.

  2. Novi Sad ce biti kulturni centar i ove reakcije ukazuju koliko je izgleda nekima krivo zbog toga.

  3. Kosovo je srpsko tako da je i kulturno nasledje srpsko sto govori mnostvo nasih svetinja.

  4. Ovo je novi pritisak na Srbiju, izmišljaju cenzure i slično, kod njih u EU je još gore, tamo je vlast zabranila pisanje loših članaka po tu vlast a posebno protiv države ni EU, nema tih vesti, zato je tamo stanje mnogo gore, mi nemamo to i mi smo za njih sloboda.

  5. Sve je što laž i podmetanje, kampanja koja ne prestaje, i stanje u našm medijima je odlično, čak bolje nego u državama EU gde ima manje slobode, a ne spominje silu u unesko da se primi Kosovo mimo statuta, nma spomena o uništavanje srpskih svetinja na Kosovu , to nju ne tangira, čista NATO politika.

  6. Izgleda se lobi nas samih, protiv nas samih nastavlja. Isti oni što lobiraju da Novi Sad ne bude prestonica se svojski trude da uruše naše institucije. Tuga!

  7. Mislim da je Srbija mnogo lepse mesto za zivot sto se tice ljudskih prava od npr. Hrvatske koja je clanica EU. Ovo sto je gospodjica navela su samo sitni problemi koji su prenaduvani u korist ove nase jadne opozicije.

  8. Kad vidim ko je potpisnik i autor teksta, onda mo je jasno zašto je tekst ovako i napisan na temu koja uopšte nije od vitalnog značaja za građane.

  9. Nisu oni upuceni u sve a sada vidite sta opozicija kroz svoje poslusnike radi samo steti ugledu Srbije kroz nevazne ljude.

  10. Zašto su ““ovi““ navalili da komentarišu Danas, kada gospodar ne čita … ustvari, ne čitaju ni ““ovi““.

  11. Autori nisu ni na koji način dodatno eksponirani izložbom Necenzurisane laži nego što su to bili pre nje. Njihov rad je imenom i prezimenom bio poznat od ranije javnosti. Jednostavno su okupljeni na jednom mestu

  12. levak@ Ih, sto bih volio da zajedno posetimo te nase svetinje.Samo nesto nam ne daju.Ajd, pogodi zasto?

  13. Ovo je sramota da nemaju više šta da nađu, niti da se žale, ali je bitno pojaviti se u medijima i pričati protiv Vlade Aleksandra Vučića.

  14. Nema autokratije, u nas opet, čista demokratija…..E sad, kad su botovi objasnili kako je sve voda ispod savskog mosta, UN ne moraju više uopšte da brinu. Toliko su svestrani naši botovi – ljubi ih onaj što ih izmislio uz Blerovu pomoć.

  15. Ne moze se izjednaciti pogrom nad srpskom kulturnom bastinom na Kosovu i napadi na dzamije koji su svakako za osudu.

  16. Petričić napustio jednu firmu i otišao u drugu, ne vidim šta je tu sporno. Pojedinci u državi spinuju.

  17. Bravo za Danas! Jedna od retkih kritickih medija preostalih u Srbiji sto se i vidi po broju botova u komentarima.

  18. Nema nikakve potrebe dizati tenzije zbog tako nebitnog lika kao sto je Petricic, jer njemu je samo bitna veca plata sto je on i ostvario prelaskom u drugu redakciju i koliko vidim da se tamo vec snasao.

  19. Kakvi napadi na kulturnu baštinu Albanaca, da li ova žena znja šta priča, pa albanci konstantno uništavaju srpske svetinje, spomenike i niko ne želi da ih spreči u tome.

  20. Albanci sa Kosova i EU bi trebalo malo više da se potrude da sačuvaju od napada srpske svetinje i kulturne spomenike, jer ovo što se dešava na Kosovu stvarno nema smisla.

  21. Скандалозан захтев Карим Бенун да Србија призна и уважи наслеђе арнаута који сада живе на КиМ представља чист пример ниподаштавања српске културе, цивилизације и државотворности, ниподаштавања целог једног народа, Срба! Не постоји наслеђе арнаута на српској земљи, ма колико дуго да шефови горепоменуте Карим Бенун држе КиМ под окупацијом! И турски окупатор је држао у ропству и ову али и друге српске земље скоро пет векова, па, где су сада? Тако ће и ова гадост и њена промотерка, Карим Бенун једнога дана бити мање од сећања на зла која су Србији чињена од стране окупатора са запада.

  22. Treba se žaliti samo Strazburu,u Srbiji su sudovi zastarašeni od sns (srpske nazadne sranke)!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.