Izvršitelj uz pomoć policajaca i žandarmerije izbacio ženu iz stana u Novom Sadu: Noć provela pod vedrim nebom (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Samo me zanima sta je cekala do sad, znala je da ce doci do ovoga na kraju. Pritom, penzija od 27 hiljada je jadna ali ima i gorih, a ona i ne izdrzava nikog osim sebe. Surovo jeste, ali kriva je sto se uljuljkala godinama u nekakvu sigurnost

  2. Strašno šta se događa u Srbiji.Stan dobiješ od preduzeća,ulažeš u njega 25 godina a onda dođe neki stranac i uzurpira ga i to uz pomoć policije i žandarma.A šta radi država na zaštiti građana.Pa valjda je zaslužila žena,penzionerska uz to i invalid da posle dvadeset pet godina stan pripadne njoj.Nije ona kriva što je preduzeće u kom je radila i zaradila stan otišlo u stečaj.

  3. Glavno da zandarcinama i pandurima gradi i poklanja stanove izgradjene nasim parama.

  4. Don-Don nije socijalna ustanova.
    Ljudi moraju da shvate da ono čega nisu vlasnici nije njihovo.
    Ja sam radio 40 godina kao inženjer i samo sam par puta dobio uvećanu platu za rad. Niko mi nije ponudio stan da živim u njemu. 10 godina sam plaćao kiriju.

  5. E da je kuma ili rodjaka od nekog iz SNS-a ne bi je ni taknuli. Ovo je uzasno i sramota sta rade vlasti. Dobro nisu i vojsku dove;li strasno i sramota

  6. A sa druge strane, policija i vlast stite kuma AV i svete se sto se doznalo da je drogiran i pijan povredio dve zene…

  7. Pa čak i da je juče došla u neku straćaru koja nije njena samo zato da ima gde da prespava i krov nad glavom nije normalno da šalješ 20 specjalaca i žandarmeriju da ženu od 70 godina izbace na ulicu bez ikakve pomoći. Kako ti izvršioci sa tim zanimanjem uopšte mirno spavaju ili pogledaju svoju decu.

  8. Ne treba ulagati u stan, za koji znaš da nije tvoj…

  9. Чим испод ове вести има ботова, јасно је одакле и у којем правцу ветар дува.

  10. Pod hitno promeniti zakon, ukinuti privatne izvršitelje i razne agencije za naplate potraživanja. Sve treba vratiti sudu kao što je i bilo.

  11. E „bravo“! Ostvario je veliko dostignuce kada je zenu u zivotnom dobu od 68 godina izbacio na ulicu….sada verovatno ocekuje orden za takvu budalastinu.

  12. Don Don?
    Pa zar to nije fabrika peciva „Tvojih 5 minuta“ ciji je vlasnik predsednik opstine Grocka?

  13. Idući put će verovatno angažovati specijalce ili oklopne jedinice.

  14. Don-don je mogao da pokaže malo humanosti, naročito obzirom da je gospođa provela radni vek kod njih….mnogo im je par stotina da joj negde plaćaju stan? Mogli bi i mi građani malo da bojkotujemo njihove objekte?

  15. Nije baš tako. Nije to njihov posao. Jednostavno se radi o srozavanju zandarmerije. Poslali ih na toj lokaciji s pričom da policija ima nekih problema ,vidite o čemu se radi. I onda je ovo epilog.

  16. treba da ih je sramota da zenu izbace na ulicu sramota za drzavu

  17. Nije je iselio izvršitelj i nije izvršitelj negativan lik već je to SUD, SUD i dalne SUD. Kada izađete na izbore glasate, nakon toga ti postave svoje sudije. Pravi krivac smo svi mi, a ponajviše oni koji glasaju za političare sa brzim kursom na fakultetu koji postave svoje sudije sa brzim kursom iz prava.
    Kako neko može dobiti vlasništvo nad objektom ako neje na njegovom zemljištu. I kako neko može prodati društveno preduzeće da u ugovor ne stavi da se kupac odriče prava za ostale objekte u vlasništvu koji nisu predmet poslovanja i objekte koji su dati na korišćenje bivšim radnicima kojima se tako rešavalo stambeno pitanje.
    Eto, brzi kursisti u vlasti i na sudu.

  18. Kad nešto nije tvoje,onda nije.
    Kad se nešto dobije na korišćenje,opet znači da nije tvoje.
    Tako i službeni stanovi koje pokedine firme daju svojim zaposlenima.
    Dok radiš koristiš stan,kad odeš u penziju iseliš se.
    Samo još fali da se jave deca kad se dotična gospođa upokoji pa da tvrde da je stan njihov.

  19. Prošlo je posle ratno vreme kad su komunisti otimali imovinu,pa onda delili stanive itd.
    Stanovi se kupuju.

  20. Je l’ nam nije valjao socijalizam? Nije! Je l’ smo hteli kapitalizam? Jesmo! E pa eto onda, tražili smo što smo i dobili…

  21. Мало ови „дапаче“ не приличи целој причи.

  22. A restoran na Pančiće o m Vrhu? Gde je tu policija i žandarmerija?!!

  23. mozete sad da pisete do mile volje da je sama kriva, sto nije razmisljala na vreme bla, bla. A da pitamo onog ko ce tu , ocigledno, napraviti neku zgradurinu odakle njemu pravo na tu parcelu koja ko zna kome pripada. Nema veze bice lepa zgrada

  24. Ajde da je babin stan, pa da ima smisla ova vest, ali ako je stan u privatnom vlasnistvu, to je kao da je bila podstanar. Kao podstanar, znas da postoji mogucnost da ce gazda prodati stan i on ti, u roku od dve nedelje moze reci da napustis stan. Isto vazi i sa babom. Nema sanse da nije bila obavestena da do tog i tog dana mora da se iseli. A ima jeftinih domova u Futogu, pa cak i onaj za socijalne slucajeve koji je skroz ok (prijatelj mi bio u njemu). Tako da baba ima opcije. To sto bi ona u Novom Sadu da zivi, gde ni ja, ne bih mogao ziveti (iz Sombora sam).

  25. Zato država gradi i deli stanove policajcima za 400 do 500 evra po kvadratu, da bi bili poslušni i da isteruju bakice iz šupa! Ostali „smrtnici“ će da plaćaju tržišne cene, od 1500 evra pa naviše po kvadratu! Živela Srbija, majka i maćeha!

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.