Izvršitelji iselili porodicu Vuksanović

Ostavite komentar


  1. Ovo paradrzavno nasilje mora prestati odmah! Bednici napravite fondove od opljackanih i opranih para od korupcije i narko bosova i zastitite siroti srpski narod!!!!

  2. Samo banci da isplatim kredit za stan koji sam kupio preko Solis-a pa da progledam.Kome izvrsitelj dodje taj neka besi.

  3. Gde su tolike organizacije ,advokati ,sudije,znaci da nam nema pomoci.

  4. Ако нешто знам , то је да извршитељ поступа по наредби суда. Никоме извршитељ не долази на врата зато што га мрзи , већ тај дугује огроман новац чим му плене кућу..Постоје ненаплатива дуговања која се опраштају, тако да је и то истина. Такође је истина да многи са пуно новца ништа не плаћају па кад им извршитељи покуцају на врата позивају новинаре, комшилук а у већини случајева су власници још неких некретнина, само о томе ћуте.
    Извршитељи су постојали и под Титом, али тада нико није смео да не плаћа јер су се знале последице. Сада у “ демократији“ покушавамо на све начине да изиграмо закон. Све што новинари објаве је углавном сензационалистички а праву истину не можемо знати јер је законом забрањено изношење јавних података о личности.Тај простор између законског ћутања извршитеља и дужника користи се у пропагандне сврхе.
    Уосталом, извршитеље су из суда изместиле демократе а сада пљују по одлукама које су донели. Чак су и закон о пензијама донели по тзв. Швајцарском моделу и свели пензионере на обијаче контејнера.. Која год власт да дође, задржи све законе по којима држава пуни џепове..
    Тако да кад се власт смени, све остаје исто само су имена друга.Тако сам и ја била преварена 2000. год. променама а добила шипак као и већина поштених људи, а частила сам кад је Слоба пао..
    Зато не пишите о извршитељским случајевима и не палите овај народ више него реците да дугови морају да се плате.

  5. Problem je sto se nekretnine prodaju tri puta jeftinije i tu ima muljanja.

  6. Izvršiteljka Dimitrijević, bivša sudija, majka onog sina, koji kupuje nekretnine iz sudskih sporova, koje njegova majka šalje na prodaju.

  7. Sta ste glasali sad kusajte i bice jos gore. A kad drzavu tuzis a oni se ne pojavljuju na rocistima 2 god . Tada se ceka nema presude. Ovako lokacija parice i samo NAPRED SRBIJA NE SME DA STANE dok se i zadnji Srbin ne istera iz Srbije.

  8. Dok narod ne uzme pravdu u svoje ruke ovako će se ponašati izvršitelji.ta glavna izvršiteljka, što mulja i otima i prodaje po mnogo puta nižoj ceni nekretnine i to kupuju njeni mužjaci, zaslužila je da ne živi, dabogda je rak pojeo.

  9. Za sve ima rešenje ovo nije,odakle tajkunoma silne vile da li oni nešto duguju ovoj državi.Ako je ovo istina za izvršiteljku ondy i nju odmah na ulicu.

  10. Očaj i nemoć srpskog društva i moć izvršitelja, koju omogućava nakaradni zakon.

  11. Да ли неко може да објасни како је легализована пљачка Јавних извршитеља. По којем то они закону раде, јер њих нема у Уставу нити у Закону Србије. Значи, они су неуставна категорија! Они раде по ЗИО (Закон о извршењу и обезбеђењу). Ко је донео тај закон? По Уставу доноси га држава. И одмах на почетку текста о раду извршитеља пише да одлуке доносе судски органи и извршитељи. Ко извршитељима онда даје право да они прескачу судске институције. Из овог текста се види да извршитељ није сачекао правоснажну судску пресуду. А видимо да је ангажовано 20 полицајаца и неколико инспектора. Ко их је ангажовао? Јавни извршитељ у ПРАВНОЈ држави Србији! Како и одакле му таква моћ!?!

  12. Dok god sns bude na vlasti svi ce mo doci na red da nas izvrsitelji izbacuju na ulicu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.