Izvršitelji pod nadzorom

Ostavite komentar


  1. Upadaju, obijaju, prebijaju..Sve dozvole za pljackanje naroda su dobili…Sada im jedino nedostaje dozvola da streljaju na licu mesta!
    NapreDNO!!! A kontrolu opljakanog vrse janicari iz SNS….
    Narode, probudi se! Vreme je

  2. Na osnovu postupanja Javnog izvršitelja Svetlana Manić i advokata Vojin Ž. Popović i na osnovu više činjenica i dokaza imam osnovanu sumnju da :
    – da su Svetlana Manić i Vojin Ž. Popović u Izvršnim postupcima br. 285/16 i br. 232/17 protiv dvoje penzionera od preko 72 godine izvršili sa namerom naduvane troškove Izvršenja i u jednom slučaju u visini od 82,9 %, a u drugom za preko 91 %, od navodnog duga, da bi načinjenu razliku (najveći deo) očigledno uzeli sebi, što bi se u narodu reklo "opšta grabež i pljačka".
    – da je advokat Vojin Ž. Popović nezakonito podneo dva Predloga za Izvršenje iako je vodjen jedan Parnični postupak po Tužbi ova 2 penzionera, te iako su lažiranom Presudom Prvog osnovnog suda br. 43867/13 odredjeni samo jedni advokatski troškovi, što je Vojin Ž. Popović učinio sa namerom da se dva puta naplate troškovi i za tog advokata i Izvršitelja Svetlane Manić, koja je bila obavezna da to spreči, – oboje su 2 puta naplatili troškove, očigledno je da su oboje to uradili u tajnom dogovoru da bi se što više okoristili na nezakonit način.
    – da su Svetlana Manić i Vojin Ž. Popović izvršili Zloupotrebe položaja kršeći Krivični zakon čl. 359, kao i Zakon o Izvršenju i obezbedjenju (odnosno Javnoizvršilačku tarifu), čime su oštetili ovo dvoje penzionera, koji i inače imaju osrednje, odnosno male penzije.
    – pozivam sve gradjane koji imaju sumnje da su ih Javni Izvršitelj Svetlana Manić i advokat Vojin Ž. Popović oštetili, da se jave na email adresu [email protected]

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.