Izvršni direktori Kompanije „Novosti“ nisu podneli ostavke 1

Izvršni direktor za opšte poslove Kompanije „Novosti“ Radomir Vidaković saopštio je da tri izvršna direktora te kompanije nisu podnela ostavke, prenelo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS).

UNS je prethodno danas saopštio da su tri izvršna direktora Kompanije „Novosti“ podnela neopozive ostavke i da su u Vidakovića to uradili i izvršni direktor zadužen za finansije Branko Vukićević i za prodaju Tanja Blagojević.

Izvršni direktor zadužen za finansije Branko Vukićević rekao je da se tokom jučerašnjih konsultacija sa generalnim direktorom u ostavci Ratkom Dmitrovićem pojavilo i pitanje ostavki kao jedna od mogućnosti, da bi se stvari pokrenule sa mrtve tačke.

„Imali smo razmenu mišljenja Vidaković, Dmitrović i ja. On je to predložio, mi smo prihvatili sa nekom rezervom. To su neke stvari koje ćemo možda da uradimo, ali još ništa nismo ni potpisali ni napisali“, rekao je on, a preneo je UNS.

S druge strane direktor i glavni i odgovorni urednik „Novosti“ u ostavci Ratko Dmitrović kaže da nije istina da je predlagao izvršnim direktorima Kompanije da podnesu ostavke, kako je to UNS-u izjavio direktor ove Kompanije zadužen za finansije Branko Vukićević.

„Laž je da sam nekoga nagovarao na ostavku. Istina je da su kod mene u kabinet došli Vidaković i Vukićević da me obaveste da će podneti ostavke. Čak su i tekst ostavke doneli. Ništa im nisam rekao, osim da urade što misle da treba, a najmanje sam ih nagovarao jer to meni nije u interesu. Ne razumem izvrtanje istine i strah za koji ne znam odakle dolazi“, izjavio je Dmitrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari