Izvučeni prvi dobitnici u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" 1Foto: RTS

Glavnu premiju u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, stan u naselju Braća Jerković u Beogradu, dobila je Marina Grković iz naselja Mesarci kod Debrca.

Njenu kovertu je, iz trećeg pokušaja – pošto su prve bile neregularne, izvukla petogodišnja Vesna, ćerka nekadašnjeg košarkaškog reprezentativca Igora Rakočevića.

U prvom kolu izvlačenja u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ koje je održano uživo, u direktnom prenosu na prvom programu RTS-a, dodeljeno je 16 nagrada – 12 automobila, 3 putovanja i 1 stan u naselju Braće Jerković. U toku izvlačenja diskvalifikovane su koverte u kojima su se nalazili racuni koji nisu ispunjavali propisana Pravila nagradne igre: odredjeni racuni su imali vrednost manju od 100 dinara, drugi su bili iz 2016. godine, a bilo je mešanja fiskalnih računa i slipova.

Izvlačenje ostale 161 nagrade, emitovano je uživo putem live streaming-a na sajtu rts.rs i uzmiracun.rs, tako da su svi zainteresovani mogli da gledaju i prate izvlačenje svih 177 nagrada koje su izvučene u prvom izvlačenju. 

 

Glavne nagrade izvukli su  Dragana Dabović i Nebojša Milovanović glumci serije „Vojna akademija“, tekvondiskinje Milica Mandić i Tijana Bogdanović, Igor Rakočević  i vaterpolista Nikola Jakšić.

Dobitnici automobila „fijat 500L“ su Desanka Filipović iz Sremske Mitrovice, Gordana Trifunović Dimovski iz Beograda i Ljilja Jakoševski iz Vrbasa. A u nove automobile sešće i Slađana Nikolić iz Obrenovca, Ilija Nestorović iz Prijepolja i Gordan Pejić iz Železnika. Još šestoro ljudi imalo je sreće da dobije „fijat 500L“, a to su Rada Jovanović iz Kraljeva, Veselin Martinović iz Subotice, Nikola Đorđević iz Niša, Milijan Dimitrijević iz Valjeva, Bojana Zoković Đokić iz Novog Sada i Slavka Pantović iz Smedereva, prenosi RTS.

Putovanje u Pariz za dvoje dobio je Strahinja Simić iz Šapca, koji je uz tu nagradu osvojio i karte za jedan meč na teniskom turniru Rolan Garos. U Grčkoj će sa još jednom osobom letovati Zoran Mirilović iz Pančeva i Uroš Paunović iz Padinske skele. Odmor u hotelu na Staroj planini, u trajanju od sedam dana, dobila je Jovana Pešić iz Kragujevca, dok je odmor na Zlatiboru (četiri dana) osvojio Marko Tanasković iz Beograd. Jovan Štrbac iz Beograda dobio je polisu životnog osiguranja „Sosijete Ženeral“.

Takođe, večeras su izvučena i imena dobitnika 12 prenosivih računara, 12 frižidera, po 25 mobilnih telefona, tableta i televizora, 10 veš mašina, devet mašina za sudove, 25 mikrotalasnih pećnica, 25 blendera, tri vaučera za kupovinu robe u vrednosti 20.000 dinara.

U prvom izvlačenju učestvovali su samo fiskalni računi i slipovi koji su pristigli na adresu navedenu na namenskoj koverti do 10. marta do 23 časa i 59 minuta.

Spisak svih dobitnika biće objavljen na Internet portalu RTS-a i u dnevnom listu Politika, tri dana nakon svakog izvlačenja, kao i na internet stranici nagradne igre „Uzmi račun“, internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku ne dužem od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu Politika, dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja u tom listu.

Koverte za učešće u nagradnoj igri svi građani mogu da pošalju do 30. marta 2017. godine do 23:59 sati.

Važno je da vrednost fiskalnih računa i slipova ne bude manja od 100 dinara, da nisu stariji od januara 2017. godine i da se u kovertama ne mešaju fiskalni računi i slipovi

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari