„Ja sam profesor protiv koga su studentkinje podnele prijavu“: Aleksandar Nedeljković sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja za Danas

Ostavite komentar


  1. I šta ćemo sad !! A ko je (bio) drugi kandidat ?? Zna li nešto o anonimnoj prijavi ??

  2. Sta ste se okomili na taj fakultet..profesor radi savesno svoj posao..i još anonimna prijava..nemam reči

  3. Đavo odneo šalu ili si kriv ili te lažno okrivljuju?Šta je ovo sada sredstvo borbe?Ako uništi čoveka nedužnog? Ako prođe nekažnjeno?

  4. A poverenica napada ljude i blati njihove karijere zbog anonimnih prijava!Dno

  5. Ma ima onih koji hoće da budu sve,pa i predsednici mesnih zajednica.

  6. Profesor je dobar i korektan, jedan je od tri profesora koja predaju antropomotoriku ( vrlo zahtevan predmet). Ova njegova izjava je potpuno tačna. Neka se te anonimne studentkinje jave..istine se ne treba bojati..

  7. Sve pohvale za odličnog profesora i dobrog pedagoga…Sve što je profesor izjavio je istina..Anonimne prijave se ne trebaju uzimati u razmatranje….

  8. Podrska profesoru koji savesno i profesionalno obavlja svoj posao! Čovek kog su kolege 4 puta izglasale za dekana, ali nekome to ocigledno ne odgovara,pa pokusava da urusi njegov ugled i status!

  9. Sve sto vredi mora biti unisteno po svaku cenu i ne birajucu sredstva jer tako se lakse vlada.

  10. Što ste izašli u javnost i ispričali nameštaljku. Treba javnost sa zna i čemu se radi. Poverenica nije kriva, ona radi po prijavi. Krivi su oni koji su podneli lažnu prijavu a jasno je i zbog čega..

  11. Nešto se ne sećam da je poverenica reagovala na bunga bunga žurke u Jagodini. Priča se u gradi da je kombi iz Niša vozio u Jagodina…

  12. Razmisljam o kolegi I pitam samog sebe:Kakve ce te buduce prosvetne radnice biti casti.Kako ce one nekoga uciti!savetovati I biti mu uzor.Ne radite to.Budite ljudi od casti i postenja pa makar I zemlja gorela rece pesnik.

  13. Profesore nemaš knjižicu a nije zdravstvena.Psi laju karavani prolaze a u Srbiji ništa novo.

  14. Svaka cast profesore Nedeljkovicu! Punim imenom i prezimenom ste stali izmegju na zalost ali nase metiljave zenske populacije koja ne zna ni konop preskociti! Svi bi da bacaju ljagu na nastavni kadar a mediji jedva docekaju da blate nase nastavnike.Toga nikad nije bilo u nasoj divnoj i pre divnoj srbiji,na zalost

  15. Novinaru nepismeni, ako si uopšte i novinar?! Danasu se po nekom pravilu piše ili „Listu Danas“ ili u ovom Tvom slučaju…“Danas-u“, što u srpskom jeziku nema ama baš nikakvog smisla!

  16. Profo, dzabe lazete i sebe i druge… iapk cete na sudu morati da objasnite odredjene vase poteze… znamo se 😉

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.