Jablanović podneo ostavku

Ostavite komentar


  1. Obojica da podnesu ostavke i Jablanovic i Vulin. Medju njima fizicke i psihicke razlike skoro da i ne postoje.

  2. Ministar Aleksandar Vulin i Aleksandar Jablanović su dali izjave povodom cele stvari sve razjasnili! Ministarstvo i zaposleni u njemu nemaju nikakve veze sa predmetnim događajem. Uradilo se sve što se moglo uraditi. U potpunosti ispravno od strane Ministra, sve pohvale! Negativno na sve ovo mogu izreći samo oni koji ne poseduju smisao za zaključivanje, to jest oni koji se vode proizvoljnosću i nepoznavanjem merodavnih propisa.

  3. Kako ovakav lik zaluta u Vladu? Lako kao i svi ostali, recimo, Vulin, Stefanović.. Radi malog prosvetljenja: Stariji brat, posle epizode u Prištini na mestu ministra za povratak, otišao je iz kosovske vlade u srpsku, pa je u Nemanjinoj 11 sada na funkciji državnog sekretara u Vulinovom ministarstvu. Na Kosovu se tereti za preprodaju bele tehnike, kao i kartica Mobilne telefonije Srbije. U kosovskoj policiji čeka ga poziv za utaju poreza, koji se, međutim, ne uručuje jer je državni sekretar u Beogradu. On je u Vulinovom Pokretu socijalista (PSS) u vrhu stranke, to jest, u predsedništvu stranke.

  4. Ja ne znam sta tu ti imas da "prihvatas"?! Samo za vozikanje clanova porodice sluzbenim automobilom treba da letis, a kamoli ako je jos brat dilovao!

  5. " nije učestvovao u bilo kakvom izvršenju krivičnog dela, za razliku od onih koje vi otvoreno podržavate, koji su učestvovali u izvršenju najtežih krivičnih dela, a to je prodaja droge našoj deci … Dakle, to vam je, kako se zovu oni… Braće Burgije…" UPECAO SE SOM BEZ UDICE!

  6. Rad,zalaganje,istrajnost na pravdi i istini osnovni su atributi koji karekterišu Vulina kao državnima,političara a pre svega kao čoveka!Samo napred !!

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.