Jaćimović za Danas: Tragično je što policija čuva mural ratnom zločincu

Ostavite komentar


  1. Gde ima Srba, tu stizu murali Ratka Mladica. Za mene je on heroj, kao i za milione Srba. I Mandela je bio osudjen kao terorista, ali se nije predavao. I nemojte pravilno misljenje silom i pretnjom siriti. To Tito nije uspeo sa Golim Otokom, nece ni Incko. A svo zlo bivse Jugoslavije je Tito i njegova istina koju je branio silom i Golim Otokom, i pre svega njegovim AVNOJevskim granicama, zbog kojih se i danas gine. Nadam se da cete objaviti komentar, pa da motivisemo svoje stavove.

  2. Kad Orić, Haradinaj, Tači,Gotovina i ostali budu osuđeni onda možda i prihvatim da je Mladić ratni zločinac. Do tada u mojim očima ostaje heroj.

  3. Tepic je heroj.
    mladic je proizvod zlocinackog poduhvata slobe, karadzica, alije i tudjmana, pri tom nije ni general.
    Svi koji pricaju o herojstvu treba da se zapitaju koji heroj ubija neduzne civile tako sto ukloni un trupe i sve ih pobije.

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima 10

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima

Pokret "Kreni-promeni" ocenio je danas da je potrebno hitno rešiti problem "nehumanih uslova" u porodilištima u Srbiji i nepostojanje klima uređaja.Izvršna direktorka "Kreni-promeni" Marina Pavlić na društvenoj mreži "Iks" kazala je da im veliki broj porodilja piše o nehumanim uslovima u porodilištima, kao i da usled nedostatka klima uređaja majke i bebe imaju jako teške uslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.