Kompanija Jaffa donirala je gradskom vodovodu u svojoj Crvenki pomoć u iznosu od milion dinara za unapređenje snabdevanja građana pijaćom vodom.

Ovom donacijom jedan od najomiljenijih brendova u Srbiji želi da doprinese brzom rešavanju akutnog problema sa kojim se suočavaju građani Crvenke i istovremeno podrži projekat lokalne vlasti za rešavanje problema u vodosnabdevanju stanovnika ovog mesta.

Tokom potpisivanja ugovora o donaciji, v.d. direktora JKP Vodovod iz Crvenke, gospodin Milan Vujaković se srdačno zahvalio predstavnicima kompanije Jaffa i istakao da ova, do sada najveća donacija za rešavanje problema vodosnabdevanja nije prvi slučaj u kojem Jaffa pomaže građanima Crvenke navevši nedavni primer kada je kompanija tokom godišnjih odmora i vikendima ustupila svoj bunar sugrađanima.

Prema rečima gospodina Damira Dželića, zamenika direktora operacija u kompaniji Jaffa, ova kompanija sa velikim zadovoljstvom ulaže u razvoj lokalne zajednice.

„Crvenka je naš dom i mi građane ovog divnog mesta smatramo članovima šire porodice, te je potpuno prirodno da im pomažemo koliko god smo u prilici. Nadamo se da će problem vodosnabdevanja uskoro otići u istoriju, a mi ćemo svakako nastaviti da doprinosimo razvoju društva svojim društveno odgovornim poslovanjem“ – zaključio je gospodin Dželić.

Prema proceni lokalne samouprave, projekat kojim bi trajno bio rešen problem vodosnabdevanja u Crvenki će koštati oko 12 miliona dinara.

– Izgradnjom novog bunara za koji imamo pripremljenu svu dokumentaciju, građani Crvenke se više ne bi susretali sa neprijatnostima koje su ih zadesile ovog leta. Donacija kompanije Jaffa će u značajnoj meri ubrzati završetak ovog projekta. Nezavisno od izgradnje novog bunara, u planu je i revitalizacija postojećih bunara koji se takođe nalaze u sistemu gradskog vodovoda. Ovom prilikom bih želeo da se zahvalim kompaniji Jaffa kako na samom gestu, tako i na brzini kojom su prihvatili inicijativu da se uključe u rešavanje ovog vitalnog problema, izjavio je povodom projekta sanacije vodosnabdevanja u Crvenki, predsednik Opštine Kula, gospodin Lazar Greber.

Podsetimo, građani Crvenke su se tokom vrelih letnjih dana susretali sa velikom nestašicom vode usled slabog pritiska u česmama. Ovaj problem naročito se odnosio na stanovnike viših zona grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari