Jaje je ipak 11, 99 dinara: Momirović se ispravio, a govorio je i o cenama jogurta, piletine i krmenadli

Ostavite komentar


  1. Sve navedeno je nezdravo I pogubno za zdravlje. Zene koje jedu jaja imaju 25 POSTO vise sanse da dobiju rak jajnika, o svinjetini da ne govorim, kravlhe mleko izaziva alergije, astmu I namenjneno je teladi a ne ljudima. A cene zdravog povrca I voca rastu li rastu….
    Tuzno I jadno.

  2. Što ne govori o ceni junetine, slanine itd.
    Cene su užasne! Deci zbog zdravlje treba junetina, med i puter, to košta zajedno 3.000 din Nemojte nas više ponižavati sa nezdravom ishranom

  3. A da mozda predjemo na insekte oni su jos jeftiniji a tu je i kopriva zelje krompir i naravno hleb sa pastetom. Ma ne treba ni 20 din.

  4. Predlog:
    Obezbedite nam robu koja ima cene i kvalitet kao (ajd’ da kažem) u Luksemburgu (jedna od država sa najvišim cenama).
    Mislim da bi u tom slučaju pojedinci bankrotirali jer bi im bila uskraćena pljačka gađana Srbije…

  5. Ja bih samo da se postavi pitanje ovima na vlasti? Na kakvim su oni drogama OVO je strasno sta rade narodu

  6. Hm , pa jaje je jaje a kremenadle nesto nisam siguran da su 480 din. i da ih ima u svakoj prodavnici , kako ministar kaze mi kao da zivimo idealno a da ga samo podsetimo da ima penzija koliko hoces pocev od poljoprivrednih a bogami i ovih stecenih radom od 18 do 25 hiljada pa kada covek plati sve obaveze nemoze mu ni za njegovo hvaljeno jaje za mesec da ostane e o takvim problemima se zabavite ministre

  7. Zar ovakav tip da bude ministar!
    Zasto ne pokaze prakticno narodu kako se to.moze ziveti ceo dan od fva jaja

  8. Predsednik kao ozbiljan covek bi morao narodu pokazat na licnom primeru doticnog ministra kako se to moze preziveti ceo dan na dva jaja!

  9. Tomo, čini mi se da ti imaš jednu vijugu više od tih kokošaka koje nose ta jaja. To je vijuga da nese…. po dvorištu. Ćuti i nelupaj više, pametniji si kad ćutiš.

  10. Тома Мона од Два Јаја, ментални мученик ! Зашто не покренете добротворну акцију збрињавања одбачених и напуштених створења!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.