Predsednik Opštinskog odbora Nove Srbije u Velikom Gradištu, Zlatko Šulović, prijavio je policiji da su nepoznate osobe izvršile napad na prostorije stranke, koja se nalazi u centru grada, tako što su izlog gađale jajima. Policija je potvrdila da je ovaj slučaj prijavljen, ali da izlog prostorija nije zaprljan jajima, već je to uradilo jedno alkoholisano lice koje se ispovraćalo na izlog.


Lider Nove Srbije u V. Gradištu nije zadovoljan odgovorom policije jer smatra da je ovo politički napad na njega i stranku, jer, kako kaže, to rade lokalni tajkuni, građevinska mafija i političke stranke, kako bi im se osvetili i zaplašili, zbog toga što on i njegovi članovi javno razotkrivaju njihove marifetluke i kriminalne radnje.

– Ubeđen sam da su ovo učinili naši politički protivnici i lokalna mafija, predvođena građevinskom, i lokalni tajkuni, koji u Gradištu sve živo pokradoše. Da li je izlog stranačkih prostorija oskrnavljen jajima ili bljuvotinom, sve jedno je, jer tim činom pokazali su na šta su sve spremni da urade. Ovakav napad na mene i Novu Srbiju ne dešava se prvi put. Podsetio bih da su mi nepoznate osobe dva puta oskrnavili psa rase „Zlatni Retriver“ tako što su na njemu masnom crvenom farbom napisali „Šule lopove“, da mi je obijena kuća, da mi je polomljena zadnja šoferšajbana na kojoj je bila slika Velje Ilića, da su stranački bilbordi više puta uništavani, a osvakondnevnim pretnjama da i ne govorim. Sve to sam uredno prijavljivao policiji a oni ništa po tom pitanji nisu preduzelei, iako znaju ko to radi. Dalje ovako neče moći. Sami ćemo se organizovati, jer na to imamo puno pravokada nas nadležne institucije ne štite, i odbraniti sebe i stranku na ovaj ili onaj način – poručio je Šulović dodajući da još ima vremena da policija reši sve slučaje napada na njega i na članove stranke na čijem je čelu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari