Završena Prajd šetnja: Organizatori smatraju ovo najmasovnijim Beograd Prajdom ikad, centar grada otvoren za saobraćaj (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. „Lgbt osobe“. Kad tako kažu njihovi predstavnici zvuči kao neka posebna vrsta ljudi. Bolesni od nečega, drugačiji od ostalih… Lično sam video nekoliko pripadnika i ne vidim neku fizičku razliku. Zašto je onda bitno naglasiti da su drugačiji? Da li je obavezno u bilo kom ophođenju sa drugim ljudima naglasiti prvo kojeg si seksualnog opredeljenja pa onda razgovarati? Šta koga briga šta volim u krevetu da radim? Jel to uslov za bilo koji vid dalje komunikacije? Ili mogu da odem kod mehaničara i kažem da imam problem sa autom!!! Ili kod zubara? Što je bitno u super marketu na kasi šta si. Imaš para da platiš ili nemaš.
    Stvarno smo bolesna vrsta na planeti.

  2. Тако треба, више пажње ЛГБТ парадама од промоције официра ВС.

  3. Ako bi se dogodilo da okupim nekolicinu svojih kolega, prijatelja i poznanika dobrovoljnih davalaca krvi i da izađemo na gradske ulice da to na najdirektniji način ispoljimo tako što će da se blokira saobraćaj, da skičimo, cićimo i vrištimo, nema toga koji nebi rek’o, ovi su kreteni. Realno, šta to nekog briga šta smo mi. Što bi neko zbog toga trpeo bili kakve posledice.
    Budi šta ‘oćeš, radi šta znaš, samo pusti druge da žive normalno.

  4. Apsolutno je nebitno ko je LGBT+, ko nije. Objasni to homofobima. Do skoro je postojao zakon kojim je bilo kažnjeno da se upustiš u ljubav i u svoja četiri zida. Kad treba da se donese zakon i uredi život građana, homofobi padnu u fras. Kad homofobi budu počeli da gledaju na LGBT+ građane kao i na bilo koje druge, biće besmisleno pominjati tu razliku. Valjda ćemo jednom stići tamo.

  5. Сваке године имају различиту ‘маршуту’ шетње .Не бих се изненадио, да једне године крену, па да се одмах и врате , одакле су кренули !

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.