Janković: Država ne sme da bude jedan čovek

Ostavite komentar


  1. Citava njegova karijera, od opozicionara pa do vlastodrsca, je jedna velika manipulacija. Cak je pretekao i svog velikog ucitelja u tome. E kad se setim onog 5. Oktobra i sta je sve propusteno da se uradi…

  2. Vukasine junacino, jesi““l ti procitao uopste tekst ili samo reagujes alergicno cim vidis Sasu Jankovica? Tebi dakle nista u ovoj prici ne smeta?

  3. Ima načina da se sruši svaki ne legalni izgrađeni objekat i to će se uskoro i dogoditi, ali stvarno ako doće do sukoba i i pri tome bude povređenih šta će onda da vrli predsednički kandidat da kaže.Onda će ponovo kancelar da bude kriv.

  4. Vukasin@ Da li ti bas ista razumes?Izgleda nista.S. Jankovic je "klasican politicar" jer trazi primenu zakona, a Vucic nije "klasicni rusitelj" pravnog poretka i "klasicni nasilnik" nad pravnom drzavom i institucijama.Toliko slepila, neznanja i gluposti mnogo je i od najodanijeg bota.

  5. Vucic je uvek bio manipulator! Samo se neko vreme prikrivao, kao satro Evropejac i sl. Ali nikada se on nije odmakao od 90. godina. Tuzno je samo sto tog lika gledamo vec 30 godina… Nikad on nista nije umeo da uradi, na grbaci drzave je vec 30 godina i samo rastura i rastura… Stvarno se nadam da ce se narod opametiti na sledecim izborima i da ce malo da osvezi svoje pilece pamcenje kad sledeci put bude glasao. A za botove, promislite bar malo o ovome sto sam napisao pre nego sto udarite minus. Mozda nesto i skapirate za koju godinu…

  6. @ljubomirko neutralac
    "Kancelar" je kriv već time što je javno saopštio Zukorliću šta treba da uradi, da bi sprečio rušenje svog nelegalnog objekta – dovedi 5000 ljudi, i ne možemo ti ništa, ne brini. A ja ispadam veliki mirotvorac i revnitelj za spokoj građana Srbije.

    Vučić se više ni ne pretvara da živimo u državi vladavine prava, već se pravo svelo na njegovo lično mišljenje i hir – koga će podržati, a koga oklevetati.

  7. Izgleda da se Janković zasitio šefovanja Srbijom, ne može da stigne na sve strane i da pomera Drine i Morave, bolje mu je da tvituje, pije, šeta kera i politizira, ali , podsećamo ga , njegova plata je bolja od predsedničke u Srbiji bar 3 puta a od plate predsednika Trampa bar 3999 puta..

  8. Bravo Saša,briljantno rečeno kao i uvek. Tačno,precizno i pametno,iskreno i istinito,a što je najvažnije (što bi veliki vođa trebao da nauči) – sve u skladu sa zakonima države Srbije. Najveća sramota u karijeri dekana Pravnog fakulteta je rečenica da je "Vučić najbolji student …". Time je u blato bacio i pravo,i pravdu, i akademsku zajednicu,sve one koji su marljivo i pošteno studirali ,a naravno i svoj ugled.Nije mi jasno ko još ne vidi da je jedan čovek suspendovao zakone,degradirao i privatizovao sve državne institucije,te samovoljno odlučuje o svemu.Njegovo ponašanje,način obraćanja javnosti(posebno novinarima koji se usude postaviti "prava pitanja"),pa i svojim potčinjenim saradnicima, ne odaje dijagnozu psihički zdrave i stabilne osobe. Nadam se da će ovom opštem ludilu koje nam svakodnevno nameće napredna poganija, uskoro doći kraj,jer ovo zaista više nije podnošljivo, ma koliki prag tolerancije imali.

  9. poštovanje za s. jankovića koji se junački bori za poštovanje zakona, nasuprot vučićevom režimu, koji uvek šriri bezakonje.

  10. Pukli smo skroz i gotovo. Preko Slobe, Bote i Ace, stigli smo do kraja naše izgubljenosti. Tu više ništa ne pomaže. Ko može, neka beži odavde, oni drugi će nastaviti da životare u ovoj stradiji, ni na nebu, ni na zemlji, mimo sveta i veka…

  11. Dačić nije ni svestan koliko je u pravu. Ovo raspadanje i pucanje Srbije po šavovima je upravo posledica njegove (i njegovog prethodnika) "politike kao javne delatnosti". Kakva politika, takvi i rezultati. Ali, izgleda da se u Beogradu ne vidi (a pre bih rekao da ih je baš briga) koliko je Srbija ispražnjena od smisla I OD LJUDI.

  12. Vučić je svima poručio da ako imaju problem sa zakonom sakupe 5000 ljudi i mogu da rade mimo zakona. Ovo je vrhunac rušenja legaliteta u Srbiji od strane onog koji najviše mora da sprovodi poštovanje zakona.

  13. E vala ovaj Jankovic dosadi sa tim zakonima! Zakon, pa zakon! Sta ce nam to?! Ako gospodar kaze drugacije, otkud nam pravo da sumnjamo da nije u pravu!? Sramota. Ja sam posumnjao ali nakon saopstenja sns-a sve mi je jasno i sada se kajem! Iskreno i gorko…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.