Janković: MUP prećutao da nije ispunio zakonske obaveze u slučaju Savamala

Zaštitnik građana odgovorio državnoj sekretarki MUP-a na optužbe da osporava pravo ministra policije da podnese tužbu protiv nedeljnika NIN

Ostavite komentar


  1. U zemlji u kojoj su ,,pelene za Seselja““““ jaca vest od standarda ogromne vecine naroda, naravno da od vladavine prava nema nista.

  2. Od Jankovića i njegovih manipulacija u korist politike i opozicije mi je zaista muka. Govori o zaštiti građana a njega nigde nema sa građanima.

  3. Ko koga ovde stiti meni ovo vise lici na politicku promociju nego na zastitu gradjana.

  4. Sasa Jankovic ocigledno da nije vise zastitnik gradjana,poceo je navaletno da se bavi politikom,trebalo bi na njegovo mesto dovesti nekoga ko ce se tim poslom baviti iskreno i posteno,a ne ovako,preplacen je za tu funkciju a bavi se stvarima koje ga se ne ticu.

  5. Zaista je bruka da ovaj čovek bude zaštitnik građana. Posle svega ovoga što u poslednje vreme gladamo u slučaju "zaštitnik građana" koji nikako da objasni kako mu je nastradao prijatelj? Nameće se jedno pitanje, da li ćeš Jankoviću biti kandidat raspale opzicije na Predsedničkim izborima?

  6. Ajde Jankoviću, kad će prikupljanje potpisa za kandidaturu da ti potpišem jer me baš interesuje koliko ćeš glasova da dobiješ na tim izborima.

  7. Janković je činjenicu da je zaštitnik građana nepolitička funkcija maksimalno degradirao. Neka lepo osnuje stranku pa nastavi da radi šta mu je volja, a ne da zloupotrebljava javna ovlašćenja.

  8. Mogu da se kladim da zaštitnik to neće biti posle jeseni ali sumnjam da je to njega briga, punih 7 godina ima mesečnu platurinu kao deset godiušnjih prosečnih penzija, nafatao s e para za nerad i politiziranje.

  9. Iako Vučić kaže da nije diktator, incident u Savamalu je klasičan slučaj da jeste. On ne dozvoljava državni tužioci da rade svoj posao u rešavanju ovog slučaja. Stefanović je jednostavno Vucicev potrcko, ništa više. On se ne računa. Diktator je odgovoran za sve u Srbiji, jer je preuzeo potpunu kontrolu u svojim rukama.

  10. Zbog sve ucestalijeg napoada Sase Radulovic mislim da je doslo vreme da ga smene s obzirom da zloupotrbljava svoj polozaj svakim pojavljivanjem u javnosti. Njemu pise u opisu posla da ne sme da daje politicke izjave, a on skoro jedino takve i daje. Ono sto je jos zalosnije za svoj nerad prima veliku platu.

  11. Pa MUP nije dnevna doza estrade pa da se na ozbiljne teme obraca papiricima koji se u javnsoti citaju u cilju samoreklamiranja

  12. Jankovic vec godinama daje preporuke o raznim stvarima ali ga drzava ne slusa. Nije se buni uopste kad su demokrate bile na vlast. Sada je svaki dan u medijima.

  13. Svaki dan napada drzavu za jedno te isto. Zar je on pomogao nekad nekome kao zastitinik? Neka dao ostavku na mesto zastitnika pa neka se kandiduje sta god zeli.

  14. Naprednjaci čitaju i komentarišu članke u Danasu… Stvarno će biti skoro smak sveta 🙂

  15. Jos jedno u nizu od iskoracenja Sase Jankovica u politiku, koje ne bi trebalo da radi.

  16. Gospodinu ombudsmanu ništa ne preostaje nego da osnuje političku stranku i što pre krene da sakuplja potpise dok još mogu da plaćaju mašineriju da izlazi na ulice sa onom patkom.

  17. A ti Jankovicu nisi zastititnik gradjana, vec si politicar. Ne znam zasto se ti mesas, i ko tebe podrzava? Izadji na izbore pa ces da vidis da te niko ne podrzava.

  18. pa gospodin Jankovic se vec bavi politikom umesto zastitom gradjana sto bi trebalo da radi a licno bih voleo da izadje na izbore pa da se pokrije usima.

  19. Opet Sasa Jankovic pokusava svojim baronskim pricama da pridobije glas javnosti!

  20. Javna funkcija "Zaštitnik građana" je maksimalno korišćena u poslednje vreme od strane Jankovića da bi se lično politički promovisao. Zabrinjava to što mi svi plaćamo zaštitnika da bi nas magarčio, jer nam maše zakonom iznad zakona, pred našim očima i svakodnevno vrši pritisak na pravosuđe, tužilaštvo, medije…Manipulant koga građani Srbije skupo plaćaju da bi sebi pravio političko mesto i ime, mora se nazvati pravim imenom a to je – prevarant!

  21. Свима је јасно да је полицији наређено да не изађе на терен, и шта сад? Каква правна држава?

  22. Kakva bre policija,to je jedna na državnom nivou mafijaška banda,i radi po komandi glavnog kuma av,av,aviončića koji je fijuknuo načisto,težak će to da bude kreš ,a ovi nepismeni bezmozgaši iz tkz.službe koji kao komentarišu su zadnji trzaj službe koja se raspada…

  23. Јој који коментари пуштених ботова , па радикали упропастисте бре ову нашу прелепу отаџбину . Уа преваранти и лажови радикалско напредни!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.