Janković: Neobjašnjivo što Vučić nije saslušan o ubistvu Olivera Ivanovića

Lider PSG-a tvrdi da je predsednik Srbije znao ko je pretio ubijenom lideru Srba s Kosova

Ostavite komentar


  1. Neobjasnjivo je i sto predsednik daje izjavu da Radoicic nije kriv, neobjasnjivo je sto tuzioci i tuzilastvo cuti, neobjasnjivo je i sto narod cuti. Srbija je naobjasnjiva nazovi drzava, a jedino je objasnjivo sto narodbezi iz nje.

    1. Mica:Predsednik je dobio informaciju od nadležnih službi da je gospodin Radoičić prošao poligraf i da je utvrđenoe da on nema nikakve veze sa ubistvom Olivera Ivanovića.Zbog toga je on i dao takvu izjavu.

  2. Ne dam Gašiča, ne dam Radoičiča … Koga veliki Don uzme u zaštitu nema razloga za brigu

  3. Bravo predsedniče što štitite jednog divnog čoveka.Taj čovek je oličenje dobrote,poštenja,patriotizma pa njemu ni majka Tereza nije ravna,Srbi na Kosovu ga obožavaju i uopšte ga se ne plaše.Verovatno on i deli onih milion evra što svakodnevno idu na Kosovo(rekao Vučić)i to na ravne časti po sistemu pola meni pola da uzmem ja.Znaš šta Vučiću niko ne može više da se use.. nego što to sam čovek može,e ti si se namazao do iza vrata.

  4. Jedno je ubio(izvršio nameru);a drugo je organizovao(za to nije ništa rečeno),mora se voditi računa o znazenje reči,Ubica je izvšilac,može biti profesionalac,najmljena ličnost,indokrinirana ličnost,ostrašćen,bolestan……opasniji su oni koji stoje iza svega- odganizuju,a najgori su oni koji naručuju.

  5. Невероватно, човек је неуморан.
    Па он сања Вучића, биће да је изазвао и пожаре у Америци, торнада, и цунами на Пацифику.
    А гарант има сазнања и о убиству ЏФК.

  6. Noeobjasnjivo je da covek u čijem stanu i iz čijeg pištolja je stradao mladić još uvek morališe i izigrava vođu opozicije. Za opoziciju je najpametnije da se povuče sa svih funkcija. Ko njemu veruje.

    1. Takvi i opstaju, makar na papiru, jer Danas misli drugacije i nema ni bolje, u tzv opoziciji.

    2. Interesantno da skrecete temu na nesto sto je pre vise od 20.godina utvrdjeno da nije bilo dela od Sase J.Nas nacionalni problem je resiti ubistvo Olivera Ivanovic.Za neresen problem odgovoran je Vucic.Izjava moze da dovede do traga.Botino.

  7. Ovaj čovek je toliko jadan i rođenu majku bi prodao. Nikad ne bi branio srpske interese, čak bi ih i žrtvovao.

  8. Janković „ne zna“ ko je u njegovom stanu, njegovim pištoljem, ubio njegovog druga, ali ima saznja o ubistvu Olivera Ivanovića? I pri tom sarađuje sa šiptarima, toliko mrzi svoj narod i svoju zemlju, da želi da napakosti kad god i gde god može.

  9. botovi, ponestaje vam maste. imena su vam sve kraca, komentari gotovo identicni, pise ih ocigledno jedna te ista osoba. ili ste se umorili, ili su sendvici utanjili ili se polako priprema pdstupnica?

  10. Iako nije izvesno kad će ova antidemokratska vlast da bude smenjena, ne brinem puno za to, jer sam suguran da neće još dugo vladati. Mnogo više me brine da li će krupni igrači iz ove vlasti da odgovaraju za svoja nedela, ikada.

  11. Tesko ce se odbraniti Milan Radojicic od sumnjji za ucestvovanje u atentatu na Olivera Ivanovica. Ali postavlja se logicno pitanje kakva je uloga u tom zlocinu Zvonka Veselinovica, i novosadske filijale kosovarskih kontravrznih biznismena i politicara.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.